3 smartphoneuri cu Android de la Nokia

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Dupa incercarea celor de la Nokia sa convinga lumea sa cumpere telefoanele cu Windows Phone, lansand o gama intreaga de telefone care rulau pe sistemul de operare de la Microsoft, s-au gandit sa incerce si cu Androidul. La MWC 2014 acestia au lansat 3 telefoane cu Android. Existau zvonuri cu mult timp in urma despre lucruri acesta, se stia ca vor sa lanseze un telefon cu Android, dar au reusit sa produca chiar 3, cea ce doveste ca vor sa intre in forta cu noile telefoane.

Nokia X are un ecran de 4 inch, putin cam mic in comparatie cu celelalte smartphoneuri care se afla acum pe piata, dar este bine daca nu vrei sa ai un telefon prea mare in buzunar. Vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon S4 de 1 GHz, procesoare foarte des intalnile la telefoanele lansate in ultima vreme. Telefon este dual-sim si are o camera de 3 MP, o baterie de 1500 mAh si doar 512 MB Ram. Nokia X+ vine cu aceeasi configuratie, doar ca are 769 MB Ram, astfel ca fi un telefon putin mai rapid.

Nokia XL, al 3-lea telefon cu Android, are o configuratie asemanatoare, doar ca vine cu o baterie mai mare de 2000 mAh, o camera foto de 5 MP cu autofocus si una de 2 MP pentru apeluri video. Ecranul este si el putin mai mare, fiind de 5 inch.

Dupa cum va puteti da seama, nu sunt telefoane de top, dar pretul lor este atractiv. Nokia XL depaseste cu putin 100 de euro, in timp de Nokia X si X+ au preturi sub 100 de euro.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *