A inceput sezonul 5 din Homeland

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

homeland sezonul 5

Homeland, serial lansat in anul 2011, inca are o multime de fani, chiar daca au avut loc cateva modificari destul de radicale in scenariul serialului. Acum nu mai este deloc cea ce era la inceput, lucrurile s-au schimbat foarte mult si serialul a avut parte de o intorsatura neplacuta de multi urmaritori.

Totusi, este unul dintre putinele seriale pe care inca le mai urmaresc cu placere si astept cu mare entuziasm sa apara alt episod. Primul episod din sezonul 5 a fost difuzat pe data de 4 octombrie, iar al 2-lea pe data de 11 octombrie. Deci, sunt 2 episoade noi pe care pe puteti urmari, din care veti afla cum stau lucrurile in acest nou sezon.

Apare in fiecare duminica un episod nou, deci vom avea ce urmari fiecare saptamana. Cu siguranta nu este placut sa asteptam inca o saptamana pentru alt episod dintr-un serial atat de bun, dar nu avem ce face, foarte putine seriale difuzeaza mai mult de un episod pe saptamana.

In concluzie, daca doriti sa aflati cea se mai intampla in noul sezon, puteti incepe sa urmariti primele 2 episoade, care au fost lansate deja.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *