Afacere de 19 miliarde de dolari

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cei de la Facebook au cumpara o aplicatie cu o suma impresionanta, mai exact 19 miliarde de dolari, bani la care unii nici nu au visat vreodata si nici nu o vor face. Cu 19 miliarde de dolari pot trai multe familii toata viata si pot trai bine, o viata in care sa aiba orice. Cu o suma atat de mare ar fi putut sa cumpere unele tari, fiind tari care valoreaza mai putin decat 19 miliarde de dolari. Oricum, nu au fost doar bani cash, s-a platit si in actiuni la Facebook.

Aplicatia pe care au cumparat-o cei de la Facebook este Whatsapp, sigur ati auzit de ea daca aveti un smartphone. Aplicatia este folosita de toti cei care vor sa vorbeasca cu cine prin mesaje si nu isi permit sa consume mesajele de pe cartela, astfel pot vorbi cu oricine are aceasta aplicatie instalata pe telefon, atat timp cat care o conexiune la internet. Eu pana acum nu am folosit niciodata aplicatia, neavand un smartphone nu am avut cum sa o testez, dar poate in viitorul apropiat o voi face.

Sunt sigur ca Facebook va face multe modificari, altfel nu ar fi platit atat pentru aplicatie. Probabil vrea sa faca din ea un adevarat concurent pentru alte aplicatii de genul acesta, cum ar fi Yahoo Messenger sau Skype, dar mai este mult pana acolo. Este utila aplicatia, sigur ai prieteni care nu sunt in aceeasi retea cu tine si nu iti permiti sa folosesti minutele nationale pentru a le da un SMS. In aceste momente poti folosi aplicatia Whatsapp, daca ai conexiune la internet, dar cei care au smartphone, majoritatea dintre ei, presupun ca eu internet pe cartela, pentru ca ai nevoie mai tot timpul.

Sigur vom vedea in curand modificarile facute de ei la aplicatie, probabil deja s-au pus pe treaba si lucreaza la noua versiunea a aplicatie, care va fi disponibila rapid, zic eu.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *