Alimente de care trebuie sa te feresti

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Alimentatia este foarte importanta pentru a ne pastra o stare de sanatate buna si pentru a fi tot timpul bine dispusi. Chiar daca putini ne mai gandim la alimentatie si avem grija ce mancam, uneori este bine sa nu exagerezi cu unele produse. Cei drept, in zilele noastre este greu sa mai alegi produse sanatoate, pentru ca majoritatea celor de pe piata contin chimicale care ne afecteaza organismul.

Cafeau este consumata in mod regulat de foarte multi oameni, dar se stie ca nu este sanatoasa. Consumata in frecvent ne poate afecta sistemul imunitar si vom fi mai predispusi la raceli sau gripa.

Se stie ca alcoolul nu este recomandat sa fie consumat in cantitati mari, sistemul digestiv si ficatul fiind afectate. Consumul controlat  de alcool nu ne va afecta, chiar ne va face bine. Este recomandat un pahar de vin dupa masa, dar daca este vin naturat fara alte substante chimice care sa ne afecteze.

Cremwursti nu sunt recomandati de catre medici, procesul lor de fabricare fiind criticat de experti. Ei spun ca nu sunt sanatosi, iar consumul prea des de cremwursti ne poate aduce in organism diverse boli pe care nu si le doreste nimeni.

Margarina nu mai este demult timp un produs recomandat de medici, fiind considerata “plastic”. S-au facut mai multe studii pe aceasta si chiar a inceput sa fie consumata in proportii foarte mici. Cel mai bine ar fi sa o inlocuinti cu unt, care este mult mai sanatos.

Mancarea de la Fast Food nu o recomanda nimeni, chiar daca are gust bun si iti vine foarte usor sa comanzi ceva la un fast food atunci cand esti pe fuga, nu este sanatoasa si asta stie oricine.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *