American Gangster

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

american gangster

Un film din 2007, un film care reprezinta o poveste reala din 1970, un film care merita vazut si ar trebui sa-l recomandati si la altii. American Gangster este filmul cel mai bun pe care l-am vazut in ultimele zile, avand o poveste interesanta, o poveste care nu te lasa sa te plictisesti si te face nerabdator sa vezi ce s-a mai intamplat.

In film este vorba de Frank Lucas, un traficant de droguri care a reusit sa puna monopol pe piata din Manhattan cu drogurile lui aduce din est. El a reusit sa aduca in tara o cantitate mare de droguri, dar nu erau orice droguri, aveau o puritate ridicata motiv pentru care au devenit imediat cele mai populare droguri din zona. Frank Lucas avea propriile metode ingenioase pe care le folosea pentru a aduce drogurile in tara, astfel incat nu a fost prins ani la rand, timp in care a reusit sa faca avere.

Totusi, un detectiv era pe urmele sale, Richie Roberts il investiga de ceva timp. Detectivul nu a reusit sa fie mituit, chiar daca i s-au promis bunuri de mare valoare, a preferat sa-si pastreze postura si sa incerce sa-l prinda de Frank Lucas. La ultimul sau transport a reusit sa descopere metode prin care a adus drogurile in tara, a reusit sa gaseasca locul unde acesta tinea tot ce a adus si astfel l-a prins pe Frank Lucas.

Interesant este ca povestea este adevarata, cea  ce te face sa te uiti cu mai mare interes la film.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *