Android sau iOS?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand vine vorba sa alegi un sistem de operare dintre cele 2, unora nu le va fi usor. Cei mai multi sustin sistemul de operare pe care l-au folosit prima daca si cu care sunt obisnuiti, pentru ei fiind cea mai buna varianta, stiind sa-l folosind si fiind obisnuiti cu el. Eu pana acum nu am avut prea mare experienta cu nici unul dintre ele, neavand nici un smartphone sau o tableta. Telefonul meu actual este unul simplu, clasic, fara prea multe functii, decat cele principale. Eu sunt adeptul extremelor, adica ori am un telefon foarte performant, ori unul normal, pe care sa-l folosesc doar pentru a vorbi. Nu cred ca are rost sa iti cumperi ceva intre acest 2 categorii, cel putin aceasta este parerea mea.

Eu am vazut ca exista o multime de aplicatii iOS care iti pot transforma telefonul intr-un gadget foarte util, nu doar un simplu smartphone. Daca nu iti instalezi cat mai multe aplicatii utile nu prea are rost sa dai atat de multi bani pe un telefon, pana la urma ele iti fac telefonul mai bun si te ajuta sa-l folosesti atunci cand ai nevoie de ceva. Sunt si o gramada de jocuri disponibile pe iOS si Android, astfel nu te vei plictisi niciodata, intotdeauna vei avea ceva de jucat. Trece repede plictiseala daca ai un astfel de telefon si trebuie sa astepti ceva, cum ar fi sa stai la coada la medic sau calatoresti cu trenul. Cand mergi cu trenul in Romania e foarte plictisitor, faci o gramada de ore daca te duci undeva mai departe, iar din acest motiv trebuie sa-ti gasesti o metoda prin care sa treaca plictiseala mai repede.

Din pacate, telefoanele cu iOS sunt cam scumpe, nu isi permite toate lumea un iPhone, pe cand un telefon cu Android poate fi chiar foarte ieftin. Acum foarte multe telefoane folosesc acest sistemul de operare, exista pe piata o multime de telefon si tablete care functioneaza pe Android, iar asta este un avantaj pentru acest sistemul de operare, pentru ca se dezvolta si devine din ce in ce mai cunoscut.

In concluzie, un smartphone, fie el pe Android sau iOS, este util in multe situatii, pentru ca ai functii interesante si aplicatii cu ajutorul carora poti sa-ti transformi telefonul intr-un gadget mult mai util, asta daca stii sa cauti aplicatiile necesare. In functie de bugetul pe care il ai, poti alege un telefon cu iOS sau Android.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *