Aplicatii folositoare pentru Android – Partea 3

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Androidul este un sistem de operare foarte folosit in lumea intreaga, iar din acest motiv s-a dezvoltat foarte mult si au aparut aplicatii are ne sunt foarte folositoare si ne fac viata mai usoara. Daca folosim aplicatiile potrivite ne vor fi de ajutor in multe momente, din acest motiv este important sa stim ce pot face unele aplicatii.

1. Alarm clock Plus.  Este cam greu sa te trezesti fara alarma mai ales atunci cand te culci tarziu si esti obosit. Foloseste o aplicatie care sa te ajute sa programezi tableta sau telefonul sa sune la o anumita ora, fa asta intr-un mod inteligent folosind o aplicatie performanta.

2. Antivirus Bitdefender Mobile Security. Nu scapam de probleme nici pe Android, iar din acest motiv avem nevoie de un antivirus bun care sa ne protejeze de virusii care sunt peste tot pe internet. Bitdefender Mobile Security este recomandat de mai multi producatori de telefoane pentru ca isi face treaba bine.

3. To do Reminder. Sigur ti s-a intampla de multe ori sa uiti sa faci ceva, iar de  cele mai multe ori erau lucruri importante si ai pierdut o ocazie buna. Nu e deloc placut cand se intampla asta, iar din acest motiv putem folosi o aplicatie care sa ne aminteasca ce avem de facut la fiecare ora.

Cam atat pentru acest articol, pe viitor vor vorbi si despre alte aplicatii folositoare.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *