Baterie care se incarca in doar 30 de secunde?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Acest lucru ar fi ideal pentru toti cei care au telefoane performante si raman tot timpul fara baterie. Se intampla oricui si nu este deloc placut sa nu poti vorbi la telefon pentru ca nu ai baterie, de cele mai multe ori aceasta problema te pune intr-o situatie prosta.

Compania StoreDot a reusit sa dezvolte o baterie care se incarca in doar 30 de secunde, cea ce ar rezolva o gramada de probleme pentru gadgeturile care functioneaza cu baterii. Baterie promite o autonomie la fel de mare ca bateriile normale pe care le folosesc telefoanele din ziua de azi, cel putin pana acum. Este foarte probabil ca in viitorul apropiat sa le faca si mai performante, baterii care sa tina si mai mult chiar daca se incarca in doar 30 de secunde. Totusi, compania planuieste sa scoata aceste baterii pe piata abia in 2016, dupa ce totul va fi pus la punct.

Aceasta noua baterie va fi una dintre cele mai importante inventii, mai ales daca se vor putea produce la scara larga si sa fie folosite in mai multe domenii, cum ar fi industria masinilor electrice.

Mai jos aveti o demonstratie video:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *