Beneficiati de reduceri atunci cand inchiriati o masina

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Doar câteva minute de cercetare on-line ar putea să vă salveze niște bani serioși pe următoarea dvs. închiriere de mașini. Puteți căuta cotatiile pe site-ul web al unei companii de autoturisme precum și pentru vânzări și reduceri. Rețineți că oferta online este adesea mai mică decât rata pe care o veți primi prin efectuarea unei rezervări prin telefon.

Acum este momentul să vă utilizati toate cardurile de credit și cele de membru pentru reduceri la închirieri de mașini. Chiar și o reducere de 10 procente sau un discount de 35 de dolari pe o săptămână de închiriere va contribui la compensarea creșterii costurilor.

Încheiați oferte la sfârșit de săptămână și săptămânal. Unele companii de autoturisme de închiriere oferă tarife mai mici în weekend, cu până la 50% mai mici decât tarifele zilnice oferite în timpul săptămânii.

Și nu treceți cu vederea ofertele cu privire la tarifele săptămânale. Ratele zilnice de închiriere sunt atât de costisitoare încât închirierea unei mașini precum VW Touareg (și plata ratei zilnice înmulțită cu cinci) ar putea fi mai costisitoare decât rata săptămânală de închiriere.

Luați în considerare locațiile de închiriere în afara aeroportului. Cu tarifele de închiriere de mașini la aeroporturi atât de mari, este o idee bună să verificați oferte de închirieri auto în oraș sau în apropierea destinației pe care o veți vizita. Apoi, factorul în care va costa călătoria cu autobuzul, taxiul sau metroul către hotel sau destinație și la agenția de închirieri auto pentru a vă ridica mașina.

Unele companii de autoturisme de închiriere au agenții în sau lângă hoteluri importante. Alte agenții de închiriere vă permit să vă ridicați și să renunțați la mașina dvs. direct la hotel. Asigurați-vă că întrebați.

Cu tarifele de închiriere a aeroportului atât de mari, există o șansă bună să economisiți niște bani prin închirierea de la o locație în afara aeroportului. Doar asigurați-vă că nu este prea mult deranj  pentru a ajunge la și de la agenția dvs. de închiriere auto. Aceasta este, totuși, concediul dvs.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *