Better Call Saul – un nou serial ce trebuie sa apara

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Ai urmarit Breaking Bad si te-a lasat impresionat povestea serialului? Atunci cred ca ar trebui sa urmaresti noua serial Better Call Saul ce va aparea pe 8 februarie 2015. Cand am auzit aceasta veste, ma gandeam ca ar putea fi ceva care sa se potriveasca in continuarea serialului Breaking Bad, dar defapt serialul va prezenta evenimente ce s-ar fi intamplat inainte de lucrurile din Breaking Bad.

Pentru mine, Breaking Bad ramane serialul preferat la care inca ma gandesc, fiind un serial care m-a impresionat. Povestea profesorului de chimie care ajunge sa fie cel mai faimos producator de droguri din regiune, este una cu adevarat interesanta.

Abia astept premiera serialului, sper sa fie un serial de top si sa reuseasca sa ma impresioneze, asa cum a facut-o Breaking Bad.

Voi reveni cu un articol imediat ce va primul episod si imi fac o parere despre el. Oricum, avand in vedere idea ce o prezinta, cu siguranta va fi un serial demn de urmarit.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Better Call Saul – un nou serial ce trebuie sa apara

  1. […] inceput sa urmaresc serialul Better Call Saul. Am scris aici un articol despre serial, asta inainte sa apara. Ieri am urmarit primele 3 episoade din serial, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *