bForce Motor Squad, cea mai buna alegere ca service pentru BMW-ul tau!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Masina este unul dintre cele mai importante bunuri pe care le poate detine un om, fiind de asemenea si extrem de utila din foarte multe puncte de vedere.

Insa pe cat de util ne este un autoturism, pe atat reprezinta si o responsabilitate extrem de mare iar in acest caz nu ma refer la un sofat corespunzator conform regulilor de circulatie, ci ma refer la intretinerea masinii, la starea ei tehnica mai exact, de care poate depinde in mare parte siguranta traficului rutier.

Nu conteaza cat de minora este o defectiune, important este ca aceasta sa fie rezolvata din timp si in acest fel veti economisii atat timp cat si bani. O defectiune care nu este rezolvata din timp, va duce automat si la stricarea altor piese, ceea ce va duce cu siguranta la costuri suplimentare.

Pe langa o inspectie care este indicat sa fie facuta din cand in cand, proprietarul unui autoturism trebuie sa tina cont si de service-ul in care isi va duce masina. Exclus service-urile de cartier, deoarece acestea sunt cele mai periculoase pentru starea masinii, adesea “mecanicii” de acolo mai mult strica decat sa repare.

Cea mai buna solutie din punctul meu de vedere pentru realizarea reviziilor periodice ori a reparatiilor indiferent de natura lor, este sa apelati la un service specializat pe o anumita marca auto si evident autorizat R.A.R.

Un foarte bun exemplu este un service specializat BMW care de 10 ani se ocupa numai de modelele acesti marci. Acestia dispun in prezent de doua locatii si de o echipa de 10 mecanici profesionisti si cu o vasta experienta dar cel mai important este faptul ca acestia sunt pasionati de aceste masini performante, atat de indragite la noi in tara si nu numai.

Este vorba de bForce Motor Squad, echipa care lucreaza numai cu scule si aparatura performanta, de cea mai buna calitate, fiind un atuu extrem de important ca influenteaza in bine sau in rau rezultatul oricarei interventii.

De asemenea, un al mare avantaj care va putea face diferenta in momentul in care v-ati decis sa vindeti masina, este legat de faptul ca cei de la bForce Motor Squad vor introduce toate operatiunile facute pe masina, in serverul de istoric BMW.

Pentru cei care cunosc, bForce Motor Squad este fostul Bimmer Service, care inca de la inceputul lunii octombrie 2018 cand au trecut printr-un rebranding dar nimic mai mult, fiind vorba tot de acelasi service cu aceeasi echipa dinamica si pasionata.

O informatie foarte utila pentru cei pasionati de mecanica dar si de autoturismele BMW, este ca cei de la bForce Motor Squad, sunt singurii care pun la dispozitia acestora singura scoala de mecanici auto specializati BMW din Romania. Aceasta scoala nu a fost infiintata doar de dragul de a fi, ci este vorba de un curs in toata regula care este autorizat de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, cat si de Ministerul Educatiei Nationale, iar diploma de calificare fiind eliberata conform legii.

O masina ce va ajunge la acestia cu probleme, nu va fi supusa nici unui fel de interventie inainte de a fi verificata foarte minutios, in vederea depistarii tuturor defectelor. Astfel orice proprietar de BMW care isi va duce masina la bForce Motor Squad, va putea pleca linistit acasa cu masina reparata si in perfecta stare de functionare.

Pentru mai multe detalii despre acestia, cat si despre serviciile pe care le realizeaza, te invit sa accesezi site-ul lor si cu siguranta daca iti vei duce masina la acestia nu vei regreta.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *