Cat de avantajos este un credit pana la salariu?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cu totii am trecut cel putin o data prin aceasta situatie: salariul era la cateva zile distanta insa aveam nevoie urgenta de bani din cauza unei situatii neprevazute. Singura solutie la indemana in astfel de situatii urgente este un credit pana la salariu. Insa cat este acesta de avantajos si ce presupune?

In momentul in care intampini o situatie financiara dificila si ziua de salariu este departe, un imprumut pana la salariu pare solutia ideala. Aceasta metoda rapida de a obtine bani pana la salariu este propusa de numeroase institutii financiare si din ce in ce mai folosita de persoanele care au nevoie de un credit urgent. Insa, chiar daca obtinerea unui credit pana la salariu pare un lucru simplu, exista cateva reguli de urmat. In plus, te sfatuim sa te informezi cat mai bine cu privire la acest credit urgent inainte de a lua o decizie.

Cum putem obtine un imprumut pana la salariu? Cu banca lucrurile sunt mai complicate deoarece trebuie sa asteptam destul de mult timp pentru obtinerea unui credit, formalitatile sunt destul de numeroase. Angajatorii nici nu vor sa auda de platirea salariilor in avans. In plus, persoanele din anturajul tau au propriile dificultati financiare si nu indraznesti sa apelezi la ei. Insa ai nevoie de bani pana la salariu si trebuie sa gasesti o solutie rapida.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un credit pana la salariu? In primul si in primul rand, trebuie sa ai minim 21 de ani, sa ai un venit stabil, un PFA sau o pensie, un card sau un cont bancar. Exista institutii care pun o conditie, ca venitul sa fie de minim 500 Ron.  Singurele acte de care ai nevoie sunt copii dupa cartea de identitate si documente care sa dovedeasca bonitatea ta. Urmeaza completarea cererii pentru bani pana la salariu online. Decizia se primeste in cel mai scurt timp iar banii sunt transferati in contul tau in aceeasi zi sau a doua zi cel tarziu.

Cine are nevoie de bani pana la salariu? Specialistii financiari recomanda un credit urgent, un credit pana la salariu doar pentru a rezolva unele situatii urgente, extraordinare si imprumutul doar daca persoana respectiva poate inapoia creditul.

Suma maxima de imprumut pentru un credit pana la salariu este de obicei de 1500 Ron. Termenul de rambursare este de 35-45 de zile.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Cat de avantajos este un credit pana la salariu?

  1. Andreea says:

    multumesc frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *