Cat de important este pentru tine sa ai o masina?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Stiu ca foarte multa lume isi doreste sa aiba o masina, dar te-ai gandit vreodata cat de importanta este pentru tine. Multa lume are o masina personala chiar daca nu o foloseste prea des si nu are nevoie de ea decat de cateva ori pe an. Foarte multi ne dorim sa avem o masina, pentru ca este placut sa conduci si cu siguranta iti doresti sa ai o anumit independenta atunci cand vine vorba de transport.

Totusi, consider ca nu ar trebui sa platesti foarte multi bani pentru o masina daca nu ai nevoie de ea si nu o vei folosi foarte des, fiindca o masina este costisitoare si va trebui sa investeti in ea tot timpul.

Din fericire, in ziua de azi masinile s-au ieftinit destul de mult si ne putem permite cu totii o masina modesta, care sa ne ofere ajutorul de care avem nevoie. Nu mai este nevoie sa cheltui prea multi bani daca nu ai nevoie de o masina speciala care sa iti ofere anumite functii mai sofisticate.

Sunt persoane care au nevoie neaparat de o masina doar pentru transport, caz in care nu este necesar sa iti cumperi ceva foarte scump. De exemplu, un Opel Astra nou iti va oferi o multime de optiuni la un pret avantajos. Stiu cateva persoane care detin un Opel Astra si majoritatea sunt foarte multumite de masina, fiindca este o masina buna la un pret destul de mic.

Eu nu detin o masina, dar nici nu simt o nevoie foarte mare de a avea una. Chiar daca uneori ti-ai dori sa te duci la munca cu masina, evitand transportul in comun sau ai dori sa pleci intr-o vacanta cu masina personala, consider ca in cazul meu nu ar fi o investitie foarte buna.

Masinile sunt utile, nu pot sa spun ca nu mi-ar fi de folos una. Mai ales atunci cand vrei sa ajungi undeva fara sa depinzi de alte persoane sau de transportul in comun, care uneori este foarte enervant.

In concluzie, daca ai nevoie de o masina, alege una la un pret bun si care nu va fi foarte costisitoare in viitor.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *