Cat de important este sportul in viata noastra?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Stim cu totii ca sportul nu mai este activitatea preferata a tinerilor din ziua de azi, ei avand alte activitati prioritare. Cei mai multi dintre tinerii de azi pierd timpul in cluburi sau alte localuri de acest gen, fiind vorba de noua generatie care traieste alte vremuri si alte posibilitati. Cunoastem cu totii idea de “generatia internetului”, generatie care este pasionata de tehnologie, internet si alte lucruri de acest gen. Sportul nu mai este prioritar pentru multi dintre noi, avand alte activitati care ni se par mai interesante.

Eu totusi am avut o copilarie mai diferita, nu am avut parte de internet chiar din primii ani si ma jucam afara in fiecare zi. Ieseam cu prietenii la fotbal tot timpul, fie ca era zi sau noapte, tot timpul se gasea chef de putin sport, iar asta este un lucru bun, dupa parerea mea.

Ar trebui ca noi sa facem cat mai mult sport si sa avem parte de o viata cat mai activa din acest punct de vedere. Sportul ne ajuta sa ne intretinem organismul si sa avem o viata cat mai sanatoasa. Cel mai bine ar fi sa facem sport in fiecare zi, macar cateva minute si sa avem o alimentatie adecvata.

Daca vrei sa faci performante cu un anumit sport, ai nevoie de un program bine stabilit, o alimentatie adecvata si multa vointa. Cunosc persoane care vor sa faca performante in anumite sporturi si este foarte greu sa te tii de o anumite alimentatie pe care ti-o propui. Vei gasi tot timpul ocazii de a “incalca” dieta pe care o doresti si de a consuma alte produse pe care nu le preferi.

Atunci cand vrei sa te fii de un sport trebuie sa fii sigur ca ai posibilitatile necesare de a munci si de a face cea cec trebuie pentru a ajunge la performantele dorite. Este greu sa faci performante in orice domeniu, ai nevoie de  anumite sacrificii pe care multi nu si le permit.

Am observat ca multi s-au apucat de sala pentru a-si creste masa musculara. Tot mai multi apeleaza la diverse suplimente nutritive pentru a seajuta in sportul pe care il fac. Astfel de produse puteti gasi pe scitec nutrition shopbuilder.ro, fiind un magazin online de unde puteti cumpara produse nutritive care va ajuta sa faceti performanta intr-un anumit sport.

Nu este usor sa ajungi sa reusesti cu un sport, concurenta fiind mare. In toata lumea exista persoane pasionate de sport si care vor sa ajunga cunoscuti datorita a cea ce fac, iar din acest motiv pentru sa muncesti mult pentru a ajunge cea iti doresti..

In concluzie, daca vrei sa reusti sa iti atingi visul cu sportul tau, ai nevoie de ambitie. Trebuie sa muncesti mult, sa faci sacrificii pe care altii nu le-ar face niciodata si sa iti dedici timpul pasiunii tale. Pana la urma, daca faci cea ce iti place, vei ajunge sa faci performante mari si sa reusesti cea ce iti propuri, daca ai o anumita daruinta si nu faci totul format.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Cat de important este sportul in viata noastra?

  1. allflorentin says:

    Eu zic ca fara sport suntem mai bolnavi, unii din noi, altii sunt mai nervosi…alti poate se simt bine…Cine stie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *