Cat de importante sunt fotografiile pentru tine?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand pleci intr-o vacanta sau te duci la prieteni sa te distrezi, aparatul foto este primul obiect pe care il pui in geanta, pentru a fi sigur ca vei avea amintiri placute cu momentele tale importante din viata. Probabil ti s-a intamplat de multe ori sa nu faci poze atunci cand te distrai si ai regretat pentru ca nu puteai sa te uiti la niste fotografii care sa iti aminteasca de acele momente. Toata lumea face poze pentru a pastra amintirile vii, atunci cand privesti pozele dintr-o vacanta iti amintesti cu drag momentele petrecute si iti vine un dor de o noua vacanta, cea ce este bine.

O mica distractie nu strica niciodata, relaxare este foarte importanta pentru noi toti, trebuie sa mai ai si momente in care sa nu fii stresat, sa uiti de grijile zilnice pentru a petrece cateva momente in liniste si pentru a te distra. Atunci cand pleci undeva sau te duci la un eveniment mai important pentru tine si familia ta, este bine sa incerci sa te detasezi de probleme pe care le ai zi de zi, altfel nu te vei putea distra asa cum o faceai deobicei.

Sunt momente cand o fotografie iti aduce o stare de melancolie, cand iti amintesti cea ce ai facut atunci, cand iti amintesti cat de diferit erai. Daca ne uitam cu totii putin in trecutul nostru ne dam seama ca am avut zile cand eram fara griji, fara stres si nu ne faceam griji de nimic, acele momente sunt cele mai importante pentru noi, am mai vrea sa le retraim, dar odata ce atingem o varsta sigur nu vom mai putea, deci e important sa profitam cat mai este timp.

O nunta este un moment foarte important din viata fiecaruia, nu trebuie sa lipseasca amintirile de la un asemenea eveniment. Probabil ca nu vei dori sa stai cu aparatul in mana toata seara pentru a fotografia cele mai importante moment, motiv pentru care poti angaja un fotograf nunta  care sa iti faca pozele pentru tine, pe langa faptul ca vei avea un album plin de fotografii de la nunta ta, vor fi si foarte reusite. Un fotograf priceput stie ce trebuie sa faca pentru a scoate in evidenta cea ce este mai important. Un amator nu va reusi niciodata sa iti surprinda momentele cele mai importante intr-un mod cat mai profesionist, este important ca fotograful pe care il angajezi sa aiba o experienta in acest domeniu si sa se priceapa in cea ce face, pentru a avea cele mai frumoase amintiri de la nunta.

Astfel de evenimente trebuie tinute minte si trebuie sa ai poze cat si filmari, pentru a pastra amintirile chiar si atunci cand memoria ta nu mai e la fel de buna. Cu timp poti uita anumite momente important, dar daca ai poze care sa-ti aminteasca de ele, este un lucru bun.

In concluzie, atunci cand te duci la un eveniment important trebuie sa faci in asa fel incat sa fotografiezi cea ce este mai important si mai amuzant, pentru a-ti aminti ulteriori de cea ce ai facut.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *