Cate ceva despre Do The Right Mix Romania

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Do The Right Mix Romania este un eveniment ce va avea loc astazi, 17 octombrie, de la ora 14 pana la ora 17. Cei care stau in Bucuresti se pot intalni cu patrulele Do The Right Mix Romania in cele mai mari parcuri ale capitalei, Herastrau, Titan si Tineretului. Cei care se vor plimba in aceasta sambata intr-un parc din acestea si se vor intalni cu una dintre cele 3 patrule, vor putea castiga un voucher de 200 lei pentru magazinul Decathlon. Pentru a avea sansa sa castigati acest voucher trebuie sa raspundeti sincer la intrebarile acestora, fiind un chestionar de 6 intrebari care face referire la mijlocul de transport potrivit pentru tine.

Vor fi acordate 3 vouchere celor mai norocosi participanti. Acestia vor fi anuntati un termen de 30 de zile pe pagina de Facebook Do The Right Mix Romania, spre care am pus link mai sus. Daca aveti norocul sa castigati acel voucher de 200 de lei va puteti cumpara  anumite accesorii pentru sportul vostru preferat. Cu siguranta aveti un sport preferati, iar de la Decathlon puteti cumpara echipamentul necesar pentru a face totul mai simplu si mai placut.

Sportul a fost tot timpul recomandat de medici, asa ca ar trebui sa iti aloci mai mult timp pentru relaxare ta. Dupa parerea mea, cea mai buna activitate ar fi mersul pe bicicleta, fiindca este un sport foarte placut, iar in Bucuresti gasesti cateva parcuri unde te vei putea plimba cu bicicleta macar 30 de minute pe zi.

Avand in vedere ca fiecare patrula va asta cate 3 ore in fiecare parc, sunt sanse foarte mari sa va intalniti cu acestea si sa aveti sansa de la castiga un voucher. Cu siguranta in weekend aveti chef de o plimbare relaxanta in parc, iar daca raspundeti la cateva intrebari, sunt sigur ca nu va fi o problema si nu veti fi deranjati sa stati de vorba cu cineva cateva minute.

In concluzie, daca iesi la o plimbare in aceasta dupa amiaza, vezi unde sunt patrulele Do The Right Mix Romania si raspunde la chestionarul lor, pentru a avea o sansa la castigarea premiului.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *