Cateva lucruri de dependenta de jocurile de noroc

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Vreau sa vorbesc despre acest lucru, fiindca afecteaza tot mai multe persoane si este o problema destul de grava, avand in vedere ca tot mai multi tineri ajung sa joace la jocuri de noroc si sa piarda sume mari de bani. Acest lucru nu este deloc bine venit si va creea tot timpul numai probleme, motiv pentru care ar trebui sa stim cu totii ca aceste locuri trebuie evitate.

Fie ca vorbim pariuri sportive sau de aparate( pacanele ) , cu siguranta stim ca acestea aduc probleme si pierde destul de mari, cea ce inseamna bani cheltuiti aiurea si de cele mai multe datorii pe care nu le mai poti plati. Cei mai multi dintre jucatorii din ziua de azi au inceput din distractie, fiindca poate parea distractiv sa te joci la un aparat gandindu-te ca poti sa si castigi, dar cu timpul acest lucru va deveni o problema si nu va mai fi doar o simpla distractie.

Unii, stiind ca acest lucruri nu fac deloc bine au inceput sa de joace online, fiindca sunt o multime de siteuri unde poti gasiĀ jocuri de pacanele ca la aparate. Chiar daca acestea nu au acelasi farmec, cu siguranta te poti distra putin jucandu-te din fata calculatorului. Jocurile online sunt tot mai distractive, fiindca in fiecare zi apare ceva nou si cu siguranta vei gasi ceva care sa iti placa. Chiar daca unii doresc jocuri mai sofisticate, sunt persoane care prefera sa joace ceva simplu, fiindca nu au timpul necesar pentru a se apuca de un joc mai mare. Sunt de parere uneori ai nevoie de o mica pauza, daca lucrezi in domeniul IT, si un joc online este perfect.

Cand vine vorba de dependenta de jocuri de noroc, trebuie sa stii ca este foarte greu sa renunti la asta, iar cel mai bine ar fi sa apelezi la cineva care te poate ajuta, fiindca este o problema foarte grava.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *