Ce faci cand ti se demagnetizeaza cartela?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Am patit de curand sa mi se demagnetizeze cartela. Am observat sa nu mai pot suna pe nimeni si nu stiam de ce, la inceput am crezut ca iar a cazut reteaua si am asteptat putin sa vad daca isi revine. Am intrebat si niste prieteni pentru a vedea daca la ei functioneaza, dar ei nu aveau probleme. Atunci m-am gandit ca ar putea fi telefon, poate s-a stricat ceva la el. Avand un telefon dual sim am schimbat cartela pe alt slot de sim, dar nici asa nu functiona. Am pus-o in alt telefon, tot degeaba. Atunci m-am gandit ca mi s-a demagnetizat cartela.

Ce faci cand ti se demagnetizeaza cartela?

Va voi spune cea ce am facut eu, cand mi s-a demagnetizat cartela de la Orange. Nu pot sa va dau sfaturi pentru celelalte retele pentru ca nu am experiente cu ele. Cand am vazut ca mi s-a demagnetizat cartela Orange am dat o fuga pana la un Orange Shop, pentru ca am nevoie de telefon si nu pot sta cu el “stricat”. Mi-am luat cativa bani la mine, credeam ca ma va costa ceva si nu vroiam sa ma intorc iar pana acasa pentru a lua banii. Am fost la o doamna si i-am spus ca nu mai functioneaza cartela. Mi-a cerut numarul de telefon si dupa ce s-a uitat pe calculator mi-a cerut cartela si buletinul. Dupa mai putin de 5 minute mi-a dat o cartela noua si mi-a spus ca in 10 minute o voi putea folosi. Mi-a spus sa imi copiez contactele pentru ca le voi pierde, bine ca am facut asta de acasa, ma asteptam sa se intample asta.

Dupa 10 minute puteam folosi telefonul normal, totul mergea bine. Nu am platiti nimic, pentru ca nu am mai facut asta in ultimii 2 ani, deci a fost gratis. Am cartela actuala de 4-5 ani si este prima oara cand am problema asta, sper sa nu mai patesc asa prea curand, pentru ca nu este deloc placut.

Acestea fiind spuse, sper ca informatiile de mai sus va sunt de folos, nu se stie niciodata cand vi se poate intampla si voua.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

3 Responses to Ce faci cand ti se demagnetizeaza cartela?

 1. Radu says:

  Eu, miam schimbat cartela in ultimea luna de 2 ori. Odata pentru ca a trebuit sa iau un micro-sim (am schimbat telefonu si cartela veche nu era taiata) iar inca odata cand am activat 4Gul. Nu miau cerut nici un ban, bine eu unul am si un istoric de peste 10 ani cu ei.

 2. AJV says:

  Imi explicati si mie cum vine asta,demagnetizare?Cartela aia are un magnet inauntru,mic desigur,care in timp se demagnetizeaza?Eu o sa incerc un SIM vechi sa il apropii de niste magneti sau magnetei sa vad daca este atras.
  Sau este magnetul din schita de Caragiale?

 3. Cotojman Robert Constantin says:

  Eu am primit fostul telefon al tatălui meu de la tatăl meu si miam băgat cartela mea SIM şi peste vreo gâteva zile mie îmi ară pe telefon Introduceți SIM
  De ce ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *