Ce jocuri online mai alegi?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cu siguranta sunt momente cand doresti sa te joci ceva online, iar atunci, cauti un site unde poti gasi o gama cat mai larga de jocuri online. Probabil majoritatea dintre voi aveti un tip de jocuri online preferate, cum ar fi acele jocuri cu tiruri, pe care nu numai copiii le aprecieaza.

Eu mai am momente cand ma plictisesc sau pur si simplu vreau sa ma relaxez putin, asa ca aleg ma joc ceva online, pentru ca nu imi descarc jocuri in calculator, fiindca cele mai multe dintre ele dau dependenta si pierzi o multime de timp.

Cu siguranta stii ca majoritatea jocurilor dau dependenta si te fac sa pierzi o multime de timp, iar acest lucru se intampla din ce in ce mai des, motiv pentru care ar trebui sa eviti unele jocuri. Avand in vedere cat de multe lucruri utile poti face la calculator, jocurile au ramas ultima optiune pentru mine. Totusi, atunci cand vreau sa ma relaxez, aleg un joc online simplu si timp de cateva minute ma joc pe internet, dupa care revin la cea ce am de facut.

Sunt multe jocuri online interesante de care de plictisesti repede, deci dupa cateva jocuri cu siguranta vei dori sa faci altceva, deci este cea mai buna varianta daca nu vrei sa pierzi timpul. Mie imi plac in general jocurile cu masini, gasesc repede un joc simplu si pe placul meu.

Avand in vedere cat de mult a evoluat mediul online si tehnologiile care au aparut in ultimii ani, jocurile numai sunt ca inainte, numai au o grafica anosta si unele chiar ne intrec orice asteptare. Cu toate ca sunt foarte simple si nu pot oferi prea multe doar intr-o simpla interfata web, unele jocuri sunt interesante, cea ce este important.

Va las mai jos un video cu un joc cu masini care pare interesant:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Ce jocuri online mai alegi?

  1. Michelle says:

    Eu sunt o persoana destul de nestatornica, mai ales atunci cand vine vorba de activitati de divertisment. Tocmai din aceasta cauza sunt vesnic in cautarea site-urilor cu jocuri online amuzante, indiferent de genul pe care acestea il exploateaza: strategie, cu masini, de curse, sportive sau de actiune. Ma bucura faptul ca mediul onlin este presarat constant cu o gama diversificata de aplicatii menite sa ne elibereze de rutina cotidiana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *