Ce mai cumperi pentru masina ta?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand iti cumperi prima masina, cu siguranta ii cumperi tot felul de accesorii pentru a o face cat mai frumoasa si cat mai utila. Masina pentru barbati este o mare pasiune, motiv pentru care investesc o multime de bani pentru a avea una asa cum isi doresc. In ziua de azi sunt o multime de accesorii pe care le poti adauga la masina ta, pentru a avea una pe placul tau, asa ca nu ar trebui mai astepti si sa cumperi cea ce ai nevoie.

Vreau sa fac mai jos o lista cu accesoriile pe care le-as alege pentru masina mea, poate va dau o idee buna.

1. Statie auto.  Daca as avea o masina puternica si mai noua, cu siguranta mi-as cumpara o statie auto, pentru a putea cirula lejer cu viteza pe care mi-o doresc, fara sa risc diferite probleme cu politia. Cu siguranta o statie auto este o investitie potrivita daca ai foarte des drumuri lungi si circuli mii de kilometri cu masina. De exemplu, poti alege o statie radio alan 42despre care ai un review aici, daca doresti sa afli mai multe despre ea.

2. Sistem audio. Pentru mine muzica este foarte important, asa ca as alege un sistem auto puternic, pentru a putea sa imi ascult muzica preferata si in masina. Multe masini nu vin cu un sistem auto potrivit pentru dorintele noastre, asa ca avem nevoie de ceva suplimentar, deci ar trebui sa cautam un sistem pe placul nostru, care sa ne ofere puterea pe care o dorim.

3. Camera pentru bord. Avand in vedere ca se intampla atat de multe lucruri in trafic, este bine sa ai o camera video montata pe bord, fiindca nu se stie niciodata cand ai parte de un eveniment neplacut, iar o dovada video este binevenita. Aceste camere nu sunt foarte scumpe si ne putem permite o mica investitie.

In concluzie, intr-o masina merita investit bani, daca doresti sa ai una pe placul tau, mai ales daca o folosesc in fiecare zi.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *