Ce urmaresti cand cumperi o masina second hand?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cei mai multi ales sa-si cumpere o masina second hand, nu isi permite oricine sa cumpere masini noi. Pretul masinilor noi nu sunt chiar atat de mici, motiv pentru care nu prea isi permite oricine sa cumpere o masina noua, asa ca alege ca caute un second hand, pentru ca sunt multe masini bune la mana a 2-a, care merita banii. Poti gasi masini ieftine second hand, daca stii unde sa cauti si cum sa negociezi cu vanzatorul. Daca nu ai prea multi bani la indemana, cu sub 1000 de euro iti poti cumpara o masina acceptabila, daca nu cauti altceva decat un simplu autovehicul pe care sa-l folosesti la nevoie.

Inainte sa alegi o masina second hand e important sa o verifici din mai multe puncte de vedere, pentru a fi sigur ca faci o alegere buna si nu te vei trezi peste cateva zile cu masina stricata si cu banii dati. Sunt anumite serviceuri auto care ofera astfel de servicii, care verifica masinile second hand, astfel incat sa iti dea o mica garantie, daca masina este buna sau nu. Astfel vei sti daca merita sa dai banii pe ea sau daca esti nevoit sa cauti alta.

Este important sa stii daca masina a fost implicata intr-un accident, chiar daca ea este reparata nu va mai fi niciodata ca “noua”. Atunci cand masina este avariata si reparata, sunt afectate anumite lucruri la ea, din cauza carora ar putea aparea probleme in viitor.

Inevitabilul se va produce, mai devreme sau mai tarziu vor aparea probleme cu masina, chiar daca ea este in stare perfecta in momentul cumpararii. Este important sa stii daca poti gasi piese auto ieftine pentru masina pe care vrei sa o cumperi, astfel vei sti ca nu trebuie sa scoti prea multi bani din buzunar in caz de apar probleme.

In concluzie, sunt multe aspecte pe care trebuie sa le urmariti atunci cand doriti sa va cumparati o masina seocnd hand, daca ai un prieten care se pricepe, e mai bine sa mergi cu el la vanzator, pentru a-si da cu parerea.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Ce urmaresti cand cumperi o masina second hand?

  1. borceablog says:

    E dificil sa mergi intr-un targ fara sa ai cu tine un meserias bun…Sfatul meu e sa apelati la un mecanic bun…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *