Cele 9 filme nominalizate la Oscar

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

In seara dintre 2 si 3 martie a avut gala de decernare a premiilor Oscar, premii foarte importante pentru cinematografia internationala. In acea seara s-a premiat cel mai bun film, cea mai buna regie, cea mai buna actrita in rol principal, cel mai bun actor in rol principal, cel mai bun actor in rol secundar, cea mai buna actrita in rol secundar, cel mai bun film strain, cel mai bun lungmetraj de animatie, cea mai buna regie artistica, cel mai bun scenariu original, cea mai buna imagine, cel mai bun montaj, cea mai buna coloana sonora, cel mai bun cantec, cel mai bun montaj de sunet, cel mai bun mixaj de sunet, cele mai bune efecte vizuale, cel mai bun machiaj sau coafura, cele mai bune costume, cel mai bun scurtmetraj animat, cel mai bun scurtmetraj de fictiune, cel mai bun lungmetraj documentar si cel mai bun scurtmetraj documentar. Dupa cum vedeti sunt o gramada de premii, o gramada de munca si multe filme bune. Pe mine ma intereseaza cine castiga premii de cel mai bun film si cel mai bun actor in rol principal.

S-au calificat 9 filme care pot lua premii de cel mai bun film, iar aceastea sunt: 12 Years a Slave, American Hustle, Nebraska, Her, Captain Phillips, Philomena, Dallas Buyers Club, Gravity si The Wolf of Wall Street. Intre aceste 9 filme se va da batalia, dar cred ca va castiga The Wold of Wall Street, are foarte multe sanse, fiind un film apreciat un toata lumea. Dintre aceste 9 filme am vazut doar 3, American Hustle, Nebraska si The Wolf of Wall Street. Avand in vedere ca aceste 9 filme sunt considerate printre cele mai buna le voi urmari si pe restul, trebuie sa stiu si eu ce filme au fost alese pentru Oscar.

M-as fi uitat si eu putin la gala de decernare a premiilor, dar la ora 3:30 prefer sa dorm.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Cele 9 filme nominalizate la Oscar

  1. […] daca a fost transmisa live si in Romania, dar presupun ca s-a putut urmari pe internet. Am vorbit aici despre cele 9 filme care s-au calificat in “finala”. Sunt putin dezamagit, filmul The […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *