Cele mai spectaculoase plaje din lume

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand afara este atat de cald nu te poti gandi decat la vacanta de vara si la mare, dar oare care sunt cele mai spectaculoase plaje din lume?  Sunt locuri pe care am vrea sa avem ocazia sa le vizitam, locuri spectaculoare cu peisaje uimitoare, care ne-ar putea bucura foarte mult.

insulele cook

1. Merita sa-ti petreci cateva zilele la Insulele Cook unde vei avea parte de un peisaj uimitor si o experienta pe care nu poti sa o uiti. Un concediu de cateva zile in care sa vizitezi Insulele Cook va fi o experienta de viata pe care ti-o vei aminti tot timpul cu placere, mai ales cand ai ocazia sa vezi nisipul alb al tarmului si apa limpede a marii.

galicia

2. Plaja din Las Islas Cies, Galicia te va impresiona cu frumusetea acesteia. Doar cateva imagini te pot face sa iti planuiesti urmatoare vacanta la ei, gandindu-te ca merita sa te distrezi pentru cateva zile si sa vii acasa nu alta pofta de viata si cu nerabdare pentru vacanta urmatoare.

porto da barra

3. Plaja Porto da Barra este un dintre cele mai cunoscute din Brazilia si una dintre destinatiile preferate a celor care cauta locatii exotice in care sa-si petreaca micul concediu.

Dupa parerea mea, merita sa pleci macar o data in viata intr-un loc atat de frumos, chiar daca ar necesita un efort financiar, fiecare dintre noi merita sa se relaxeze total intr-o astfel de destinatie turistica.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *