Cititoare carduri de sanatate – de unde cumperi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
Cititor de carduri de sanatate Idmag.ro

Cititor de carduri de sanatate Idmag.ro

Cardurile de sanatate pot fi considerate o mare evolutie in sistemul de sanatate a tarii noastre, dar in acelasi timp este un subiect controversat si multe persoane refuza acest lucru din diverse motive. Cardurile de sanatate ar putea fi foarte utile si ar usura munca celor care lucreaza in acest sistem. Ar fi mult mai usor sa te duci la o farmacie si sa primesti reteta pe baza unui card de sanatate, nu mai umbli cu diverse hartii dupa tine. Stim cu totii ca este incomod sa ai tot timpul un teanc de hartii cu tine, tot timpul le piezi, le rupi si nu se mai intelege ce scrie pe ele.

Introducerea cardurilor de sanatate in toata tara ar fi un lucru bun dupa parerea mea, cel putin pentru mine ar fi mult mai usor sa tin un card dupa mine unde sa fie stocate tot felul de informatii despre sanatatea mea decat sa am acasa un dosar cu hartii despre acest lucru.

Deocamdata nu stiu cate farmacii au cititoare pentru cardurile de sanatate, dar sunt sigur ca in curand tot mai multe farmacii vor avea astfel de dispozitive disponibile si totul va incepe sa mearga, din punctul acesta de vedere.

M-am uitat de curiozitate pe internet la astfel de cititoare de carduri si nu au preturi foarte mari, astfel incat farmaciilor nu le va fi greu sa aiba astfel de produse in inventarul lor.

Momentan nu stiu cate carduri de sanatate au fost livrate si in ce judete, dar sunt sigur ca in cativa ani acestea vor deveni obligatorii si va fi singura metoda prin care vei putea sa-ti ridici reteta de la farmacie, sa te duci sa consulti un medic sau alte lucruri asemenea.

Eu sunt pro tehnologiei si tot timpul cand apare ceva nou care ne poate face viata mai usoara vreau sa profit de acel lucru. Cei mai multi sunt sceptici, in legatura cu orice lucru, cred ca sunt facut pentru a ne face rau, dar nu este intocmai asa.

In concluzie, ar trebui sa acceptam cu totii tehnologiile ce apar in ultima perioada si sa nu mai fim tot timpul sceptici in legatura cu orice lucru nou.  IdMag este un magazin oline ce ofera astfel de produse, cititoare petnru cardurile de sanatate. Aici puteti citi mai multe informatii despre respectiva companie .

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Cititoare carduri de sanatate – de unde cumperi

  1. CMI DR.GAFITA DANUT says:

    doresc un cititor de card ptr.cabinet medical model THREE LITTLE DIGS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *