Cititul cartilor – inca o varianta buna pentru a invata

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Sunt sigur ca majoritatea dintre voi nu mai considerati ca este atat de important sa cititi o carte, cum era in anii trecuti cand cititul era cam singura ocupatie a tinerilor. S-au dus acele vremuri cand cititul era la moda si toti copiii isi faceau timp pentru a citi o carte. Nici eu nu am prins acele vremuri, dar parintii mei mi-au mai povestit cum citeau toata ziua, nefiind atat de multe variante pentru a se distra. Cititul era o activitate interesanta pe atunci, nu exista calculator, iar televizorul nu prea era de folos, fiind foarte putin timp disponibil. In aceste conditii, cititul ramanea singura optiune pentru cei care nu vroiau sa piarda timpul aiurea.

Acum, lucrurile nu mai stau la fel, foarte putina lume mai citeste o carte, fiind atat de multe alte lucruri pe care le putem face. Nici eu nu prea am mai citit carti, fiind captivat de multe alte lucruri, iar cum timpul trece imediat, nu prea mai stim cand sa citim si carti. Timpul trece foarte repede, nu prea apucam sa facem multe lucruri de dimineata pana seara, ne trezim pe la amiaza si nu ne dam seama cand se face seara, fiind foarte putine lucruri pe care apucam sa le facem. Sunt sigur ca cei mai multi dintre voi va ganditi seara ce ati facut in ziua respectiva si va dati seama ca timpul a trecut atat de repede incat nu ati reusit sa faceti tot cea ce v-ati propus.

Lasand idea cu timpul la o parte, sa revenim la carti. Acestea sunt inca o buna optiune pentru a ne ocupa timpul, daca nu mai vrem sa stam toata ziua la calculator sau pe afara. Carti se gasesc destule, mai ales la un anticariat online unde preturile sunt foarte mici, chiar nesemificative. Nu poate nimeni sa spuna ca nu are bani pentru carti, acesta nefiind foarte scumpe. Gasim carti ieftine, carti pe care le putin folosi pentru a invata multe lucruri. Chiar daca pe internet exista o gramada de informatii, uneori o carte ne poate explica mai bine cea ce avem nevoie. Stiu ca unii aleg internetul pentru a se informa, dar nu pot avea acces la internet chiar oriunde, fiind momente cand ai nevoie de o carte pentru a gasi cea ce cauti.

O carte poate fi luata peste tot, oriunde plecati o puteti lua cu voi si sa cititi atunci cand va faceti timp. Astfel, nu veti pierde timpul daca astepti undeva, asa cum se intampla foarte des in zilele noastre. Chiar cautam zilele acestea niste carti de unde sa pot invat ceva din domeniu IT si un prieten mi-a recomandat o librarie online, TargulCartii, unde poti gasi destul carti cat sa iti umpli biblioteca. Important este ca au preturi mici, mult mai mici decat in alte librarii. Oricine isi poate permite o carte, mai ales cele de la anticariat care au preturi mai mult decat acceptabile.

Cel mai des citesc carti din domeniu IT, carti de unde pot invata ceva, nu prea imi plac povestirile, pentru ca nu imi ofera informatii pe care le pot folosi in viitor. Totusi, o carte iti poate dezvolta modul in care gandesti, te poate ajuta sa percepi altfel lucruri, intr-un mod mai bun, sa iti dai seama cum este viata si te poata ajuta sa iei decizii mai bune in viata. Dupa ce citesc anumite carti unde sunt prezentate diverse intampla, poti prelua de acolo ideile bune si sa le urmezi.

In concluzie, atunci cand ai nevoie de o carte, poti cauta la un anticariat online, sunt sanse mari sa gasesti cea ce ai nevoie, la preturi mici, asa ca merita sa faci o incercare.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Cititul cartilor – inca o varianta buna pentru a invata

  1. Anticariatul pe langa faptul ca este mai ieftin, este vorba si de mirosul placut de vechi pe care numai intr-un anticariat

    poti avea, aici poti simti mirosul trecutului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *