Cristian Gog vine la Iasi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Intr-un spectacol care va fi cu siguranta unul unic si impresionant, Cristian Gog vine la Iasi pe 24 noiembrie pentru a arata publicului talentul sau. “Cristian Gog in Imposibilitati” este titlul afisului care ii promoveaza venirea in capitala moldovei.

Spectacolul are loc la Casa de Cultura a Studentilor si spectacolul va incepe la ora 19:00. Trucurile lui sunt cunoscute de multe romani, mai ales dupa ce a reusit sa castige concursul Romanii au Talent, fiind votat de spectatori pentru showul pe care a reusit sa-l faca.

Va tine un spectacol de 2 ore in care publicul va avea parte de iluzii si numere de magie speciale, sunt sigur ca va avea numere foarte bune si va reusi sa impresioneze publicul.

Cei care sunt interesati sa participe ar trebui sa stie ca biletele costa 30 sau 40 de lei, in functie de locul in sala. Cei care vor un bilet VIP care include si afisul spectacolului cu un autograf si o lingura marca Cristian Gog vor trebui sa plateasca 100 de lei.

Nu cred ca voi fi prezent, chiar daca imi plac showurile de acest gen, nu stiu daca voi avea posibilitatea sa merg la spectacol. Totusi, sper sa reusesc sa ajung si sa pot participa la spectacolul lui Cristian Gog.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *