Cu cine joaca Romania la Euro 2016?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Ieri au fost extragerile pentru Euro 2016, astfel ca echipa Romaniei a aflat cu cineva va juca pentru a se califica la Euro. Echipa nationala a tarii noastre nu este una dintre cele mai bune echipe de fotbal din Europa, in ultimii ani nu am reusit sa facem mare lucru, avand in vedere ca nu ne-am mai calificat la Euro de ani buni. Poate anul acesta va fi ceva mai bine si vom trece mai departe, fiind si o grupa relativ usoara nu ar trebui sa fie probleme pentru jucatorii nostri.

Tara gazda a campionatului din 2016 este Franta, asa ca acolo se joaca meciurile din turneu, dupa ce se vor termina meciurile din calificari. Primele 2 echipe clase pe primele 2 locuri din fiecare grupa se vor califica mai departe, nu cred ca este greu ca Romania sa ocupe macar un loc 2 in grupa sa, sunt sanse destul de mari sa trecem mai departe, cea ce ne dorim cu totii.

In prima grupa se afla echipele nationale alte tarilor Olanda, Cehia, Turcia, Letonia, Islanda, Kazahstan, aceasta fiind Grupa A.

In grupa a 2-a se vor confrunta urmatoarele tari : Bosnia, Belgia, Israel, Tara Galilor, Cipru, Andorra, reprezentand Grupa B.

Grupa cu numarul 3 este reprezentata de echipele ale tarilor Spania, Ucraina, Slovacia, Belarus, Macedonia, Luxemburg, fiind Grupa C. Nu cred ca va avea probleme Spania in aceasta grupa, stim cu totii cat de puternica este echipa acestei tari.

Grupa D este “compusa” din tarile Germania, Irlanda, Polonia, Scotia, Georgia, Gibraltar, unde este foarte posibil ca Germania si Polonia sa treaca mai departe.

In Grupa E joaca tarile Anglia, Elvetia, Slovenia, Estonia, Lituania, San Marino, aceastea vor incerca sa ocupe primele 2 locuri, pentru a se califica mai departe.

Grupa F, grupa unde se afla si tara noastra, este formata din : Grecia, Ungaria, Romania, Finlanda, Irlanda de Nord, Feroe. Dupa cum am spus mai sus, nu este o grupa chiar atat de grea, ar trebui sa ne calificam mai departe.

Tarile Rusia, Suedia, Austria, Muntenegru, Moldova, Liechtenstein sunt in Grupa G.

Grupa H are in componenta tarile Italia, Croatia, Norvegia, Armenia, Azerbaidjan, Malta.

Ultima grupa, Grupa I este formata din : Portugalia, Danemarca, Serbia, Bulgaria, Albania, Franta.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Cu cine joaca Romania la Euro 2016?

  1. aXXapro says:

    E o grupa usoara, poate cea mai usoara, dar cum ne-am invatat trebuie sa fim foarte precauti…Ai nostri pot face surprize neplacute oricand, oriunde si cu oricine!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *