Cum achizitionezi un laptop second hand bun?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Ai nevoie de un calculator nou, insa nu-ti permiti sa cumperi unul foarte performant din magazin? Atunci bine ai venit in gasca mea. In articolul de astazi am sa-ti prezint o metoda foarte buna de a achizitiona calculatoare sau laptopuri second hand. Da, stiu la ce te gandesti. Majoritatea componentelor second hand sunt uzate rau de tot si poate nici macar nu mai mergc cum trebuie. Eu bine, tin sa te contrazic, deoarece recent s-a lansat un serviciu care sa-ti ofere componente, laptopuri sau calculatoare second hand de calitate, adica cu urma minore de uzura, de calitate si care sa le poti achizitiona la un pret foarte mic. Serviciul despre care va vorbesc se numeste Interlink*.

Recent lansat, a ajuns sa creeze o mare comunitate in jurul sau, iar clientii se numara cu miile pe luna, mai ales in timpul reducerilor zilnice. Deci, doresti sa-ti schimbi un calculator second hand cu unul mai performant ?  Nimic mai simplu. Intra pe Interlink* si alege calculatorul sau acel laptop care ti se potriveste. Odata gasit, trimite comanda si asteapta produsul. Livrarea si coletarea este asigurata de catre interlink, iar livrarea se face intr-un timp foarte scurt. Recent am comandat si eu un laptop. Nu mai puteam sa-l impart pe al meu cu fratele meu si m-am gandit sa-mi cumpar un laptop. Nu a durat mult pana cand l-am si primit. Am ales un laptop cu care sa-mi fac treaba, mai ales ca jobul meu se ocupa doar cu asa ceva. Insa am ales unul care sa aiba nu doar atat, ci si componente gaming.Desi m-am maturizat enorm de mult, sa stiti ca inca am placerea unui meci de fifa. Asa ca am ales un laptop si de gaming.

Laptop-ul a fost livrat rapid, iar asa cum m-am asteptat, a rulat excelent. Sa nu uitam ca interlink.ro ofera pe rafturi doar produse care au trecut testul echipei. Echipa Interlink fiind formata din oameni cu experienta in spate si desigur, sunt acreditati in domeniu. Am rams profund impresionat, deoarece din cate stim, majoritatea serviciilor de acest gen nu sunt calitative, iar laptopurile indexate in depozit sunt deseori “moarte”. Insa nu si interlink. Interlink tine la calitatea produsului, si desigur, tine si la buzunarul tau ca client. Nu degeaba interlink a ajuns renumit in Romania.Daca cumva, ai apelat si tu la serviciile lor, te invit sa ne zici si noua cum ti s-au parut in sectiunea de comentarii.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

2 Responses to Cum achizitionezi un laptop second hand bun?

  1. Bogdan says:

    Este foarte bine sa tinem cont de aceste sfaturi atunci cand vrem sa ne cumparam un laptop second hand.

  2. Dan says:

    Super articolul, multumesc pentru sfaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *