Cum ai grija de masina ta?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca ai o masina personala si locuiesti in oras, cel mai probabil nu o folosesti foarte des, mai ales daca orasul nu este mare si nu ai treaba in locuri la o distanta mai mare. Atunci cand nu o folosesti foarte des, trebuie sa ai grija de ea ca tot timpul sa fie functionala. O mare problema apare iarna, cand dupa o perioada lunga in care nu folosesti masina vei incepe sa ai probleme cu bateria, care nu va mai fi la fel de puternica si masina cel mai probabil nu va porni. Problema apare cand nu alegi baterii auto de calitate superioara.

Trebuie sa alegi tot timpul o baterie auto de calitate care sa rezista si la temperaturi foarte scazute, mai ales atunci cand avem ierni tot mai grele si temperaturile incep sa fie din ce in ce mai mici. Cu siguranta poti gasi si baterii auto ieftine de calitate, dar trebuie sa stii unde sa cauti si sa te interesezi despre cat mai multe modele.

Cu o  baterie masina de calitate ar trebui sa treci peste orice iarna din Romania fara probleme, dar atunci cand alegi una de calitate slaba cel mai probabil masina nu va porni atat de usor.

Am gasit pe internet o multime de magazine care comercializeaza acumulatori auto, cum ar fi Autohut.ro, care iti ofera o gama larga de produse pentru masina ta, atat baterii auto cat si accesorii sau alte piese de care ai nevoie.

Ar trebui sa mergi cu masina in service cat mai des, chiar daca nu ai probleme, este bine sa o verifici pentru a nu te suprinde masina, stricandu-se in momente deloc potrivite. Verificarile sunt foarte importante, fiindca de multe ori o problema foarte mica, care poate fi rezolvata rapid, poate cauta o problema majora care va fi mult mai greu de rezolvat.

In concluzie, alege ce e mai bine pentru masina ta, daca vrei sa functioneze cat mai bine.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *