Cum alegi pilota potrivita?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Alegerea pilotei de pat poate fi o alegere puțin dificilă, deoarece pe lângă o lenjerie de pat și o saltea de bună calitate, aceasta trebuie să corespunda nevoilor noastre în funcție de anotimp și de de persoana care o va utiliza.
Cu toate acestea avem o piață largă de desfacere și avem de unde alege pentru a putea să ne simțim bine și confortabil.

Trebuie să știm însă ca sunt diverse categorii de pilote, acestea pot fi în funcție de anotimp :pilote de iarnă, pilote de vară, sau pot fi de pentru toate cele patru anotimpuri, sau pot sa difere. și în funcție de materialul din care sunt confecționate: pot fi sintetice sau pot fi confecționate din materiale naturale.

Alegerea pilotei de iarnă a fost una grea pentru mine, deoarece a trebuit sa cântaresc foarte bine ce îi era necesar unei persoane de felul meu nu prea friguroasă dar totodată să corespundă și dormitorului poziționat nordic, unde razele de soare nu pătrund lăsând astfel o camera puțin mai răcoroasă.
Pilota din pene și puf de gâsca a fost o investiție bună, deoarece îmi asigură confortul dorit, este foarte călduroasă și se mulează foarte bine acoperind întreaga suprafață a corpului.

Învelisul din bumbac și compoziția din pene de gâsca fiind materiale naturale lasă pielea să respire, absorb umiditatea corpului din timpul nopții și o eliberează ziua.
Este confecționată cu foarte mare grijă, păstrându-se foarte bine în timp. Trebuie să recunosc că a durat ceva până am ales această pilotă, deoarece consider că nevoilor mele i se putea adapta și o pilotă 4 anotimpuri pe care o puteam achizitiona si care se mula perfect stilului meu deoarece se poate adapta atât în sesonul cald cât și în sezonul rece, iar dacă ești o persoană friguroasă poți opta pentru ambele piese ce o compun.

Pilota 4 anotimpuri este confecționată dintr-un material matlasat este foarte ușor de curățat, absoarbe umiditatea corpului și este totodată antialergică datorită materialelor din care este confecționată.
Poți fi sigur că ai găsit pilota potrivită dacă iți oferă confortul de care ai nevoie, este ușoară, hipoalergenică și se întreține ușor.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *