Cum invatati sa creati teme pentru WordPress

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

WordPress este o platforma foarte populara si a inceput sa fie principala platforma folosita de toate siteurile cunoscute. Daca aveti cunostiinte avansate in lucrul cu platformat WordPress aveti sanse sa va gasiti usor un loc de munca sau chiar sa castigati bani ca freelancer, lucrand de acasa, facand teme pentru WordPress sau diferite pluginuri.

Totusi, unii poate nu doresc sa se angajeze in acest domeniu, dar daca se ocupa cu siteuri poate va avea nevoie sa modifice ceva la siteul sau. Uneori am avut si eu nevoie sa mai modific cate ceva la tema unui site, daca ceva nu imi placea sau aveam nevoie de o functie in plus. Din acest motiv am inceput sa caut pe net diverse informatii despre cum se lucreaza cu WordPress si pana la urma mi-am cumparat o carte numita “Creati Propriile Teme Formidabile de WordPress“.

Pot sa spun ca aceasta carte iti ofera informatiile necesare pentru a invata sa faci o tema WordPress de la 0 sau sa modifici cate ceva la tema pe care o folosesti.

Este o carte complexa pe care o recomand tuturor celor care vor sa invete sa faca teme pentru aceasta platforma, fiind destul de recenta si incluzand informatiile de care ai nevoie. Oricum, documentatia de la WordPress iti ofera tot cea ce ai nevoie sa stii, functii explicate foarte bine, pentru a putea sa le integrezi in siteul tau mult mai usor.

In concluzie, va recomand aceasta carte daca doriti sa invatati sa lucrati cu temele WordPress.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *