Cum reuseste Profi sa salveze destinele oamenilor

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cu totii am auzit de magazinele Profi, poate multei dintre voi va faceti de acolo cumparaturile zilnice. Sunt sigur ca multi dintre voi nu stii cum ajuta Profi oamenii din tara noastra si cum reuseste sa salveze destinele a multor oameni care poate nu mai aveau foarte multa incredere ca vor reusi sa faca ceva. Suntem constienti ca este tot mai greu in tara noastra si multi au nevoie de un ajutor pentru a se pune pe picoare, pentru a avea macar stricul necesar, sa isi permita o viata linistita si fara prea multe griji.

Profi impreuna cum ai multe ONG-uri se ofera sa ajute copiii din tara noastra. Profi a lansat o companei care se desfasoara in perioada 17 august – 25 octombrie, in care mai multe ONG-uri isi prezinta proiectele, urmand ca unul dintre ele sa fie sponsorizat cu produse oferi de magazinul Profi. Proiectele ONG-urilor vor fi votate de clientii magazinului, urmand sa se realizeze un top cu cele mai votate proiecte, iar proiectul aflat pe primul loc la primi sponsorizare din partea magazinului. Un proiect interesant este cel oferit de HHC Romania care se refera la abandonul copiilor, un lucru care ii afecteaza foarte mult si ar trebui luate masuri pentru a stopa aceasta problema.

Cu siguranta merita sustinuta aceasta initiativa pentru ca sunt multe persoane care au nevoie de ajutor. Astfel de proiecte ar trebui sa aiba loc tot mai des, pentru a vedea o schimbare in tara noastra. Chiar daca este greu sa gasesti sponsori pentru astfel de proiecte, trebuie facut tot posibilul sa ajutam tot mai multi copiii care nu mai au o speranta la un viitor reusit, din cauza problemelor care nu tin de ei.

In concluzie, voteaza proiectul tau preferat de pe Profi.ro si salveaza destinele copiilor din tara noastra.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *