Cum sa ramai treaz

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Sigur ti s-a intamplat sa fii nevoit  sa nu dormi unele nopti, din diferite motive. Eu am patit de multe ori sa am treaba intr-o noapte si sa nu pot dormi, iar din acest motiv am cautat pe internet diferite metode pentru a reziste mai multe ori treaz. Mi se intampla des sa raman in urma cu treaba, fie ca am stat mai mult pe afara sau nu am avut chef in timpul zilei sa fac mai nimic, iar in aceste momente sunt nevoit sa pierd cateva nopti pentru a recupera cea ce am de facut.

Alimentatia sigur te va ajuta sa stai treaz peste noaptea, mananca ceva care iti da energie, cum ar fi o ciocolata. Din cand in cand poti iesi putin afara, sa iei putin aer proaspat, astfel iti va reveni cheful de munca si vei rezista pana noaptea tarziu. Iesi cate 10-15 minute, stai putin afara si cand te vei intoarce in casa te vei simti mai energic cu siguranta.

Deschide geamul in camera ta, aerul inchis nu te va ajuta sa stai treaz. Nu te simti bine cand este foarte cald in camera, daca ai geamul deschis va intra putin aer mai rece, asa ca iti va fi mai usor sa lucrezi si sa termini cat mai repede treaba.

Daca totusi nu reusesti sa stai treaz, o cafea sau un energizant sigur iti va fi de folos, dar este mai bine sa incerci alte metoda prima data, acestea 2 fiind doar metodele de rezerva, in caz ca nu functioneaza celelalte.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *