Cum sa schimbi tastatura la un laptop

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Sa schimbi tastatura la un laptop nu e chiar asa usor, trebuie sa ai putina indemnare si sa stii ce trebuie sa faci. Totusi, nu este nici imposibil, daca ai un fata un tutorial bun sigur te vei descurca. Ai nevoie de o tastatura noua care sa se potriveasca exact cu laptopul tau, cumpara o tastatura originala sa vii sigur ca nu vei avea probleme pe viitor. Iti trebuie o surubelnita in forma de stea si o scobitoare.

Intoarce laptopul si cauta suruburile pe care trebuie sa le desfaci pentru a scoate tastatura. La modelele mai noi le gasesti usor fiind insemnate astfel incat sa-ti dai seama. Poti gasi o astfel de insemnare pe spatele laptopului tau:

surub laptop

Daca nu ai asa ceva, va trebui sa cauti pe internet instructiuni pentru modelul tau. De exemplu, la laptopurile Dell Inspiron va trebui sa scoti partea de plastic din fata, iar sub aceasta vei gasi suruburile pe care trebuie sa le desfati pentru a schimba tastatura.

Dupa ce reusesti sa desfaci suruburile care tin tastatura va trebui sa ai mare grija cum desprinzi cablurile. Trebuie sa tragi cu grija de acestea astfel incat sa nu le rupi. Sunt ca mufele IDE de la calculator, dar ca sunt mai mici si mai firave, dar daca ai grija nu ar trebui sa fie probleme.

Acum, daca ati reusit sa scoateti tastatura veche, puneti-o pe cea noua, conectati cablurile pe plata de baza si aveti grija sa strangeti bine suruburile.

Daca aveti nevoie de una noua pentru laptopul vostru puteti sa cumparati o tastatura de la PowerLaptop. Chiar daca nu gasiti produsul de care aveti voi nevoie, ar fi bine sa ii intrebati, este posibil ca acesta sa nu fie afisat pe site, dar daca ii contactati sunt sanse mari sa iti obtina cea ce ai nevoie.

Va las mai jos cateva videoclipuri in care puteti vedea cum sa schimbati tastatura la diverse modele de laptop.

Pentru DELL Inspiron :

Pentru Toshiba Satelite :

Pentru Sony Vayo

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *