Cum sa-ti accesezi calculatorul de la distanta de pe Android

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Vreau sa va vorbesc despre o metoda prin care puteti accesa calculatorul de la  distanta cu ajutorul unui telefon sau unei tablete care functioneaza pe Android. Probabil ati avut nevoie de mai multe ori sa va accesati calculatorul de acasa atunci cand erati plecati intr-o excursie sau prin alta parti. Uneori intervin diverse probleme atunci cand nu sunteti acasa si aveti  nevoie de acces la calculator. Cea mai buna varianta pentru a obtine acces imediat la calculatorul de acasa, este folosirea unei aplicatii pentru remote control, aplicatie pentru Android. Avand in vedere ca o multime de oameni folosesc  telefoane pe Android, sunt sigur ca v-ar putea fi  de folos aceasta aplicatie.

Aplicatia  se numeste Chrome Remote Desktop si functioneaza impreuna cu browserul Chrome. Cum acesta este unul dintre cele mai folosite, este o buna varianta pentru a otine acces de la distanta la calculatorul vostru.

Pentru a instala aplicatia pe Chrome trebuie sa o cautati in directorul de extenstii, iar dupa instalare o puteti folosite. Accesul la calculator se va  face pe baza unui PIN, astfel oferind un plus de securitate.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *