Cum sa-ti pastrezi minutele nefolosite luna trecuta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca esti in reteaua Orange si ai cartela PrePay, acest articol iti poate fi de folos. Cu siguranta ti se intamplat de multe ori sa ramai fara minute nationale, fiind atat de putine se termina foarte repede. Nu poti sa ai toti prietenii in aceiasi retea, este foarte probabil ca rudele tale sa foloseasca alte retele mobile. Din acest motiv ai nevoie de mai multe minute, poate intr-o anumita luna nu prea ai avut timp sau chef de vorba cu prietenii si ti-au ramas minute care iti pot fi de folosi lunile viitoare. Vreau sa va arat metoda mea prin care imi pastrez minutele si MB pentru internet care mi-au ramas de luna trecuta.

Nu consum niciodata acelasi numar de minute, depinde foarte mult cu cine ies in perioada respectiva, ce am de facut si in ce perioada a anului suntem. Pe timpul verii vorbesc mai mult la telefon, ziua fiind lunga tot timpul am ceva de facut si imi trebuie telefonul pentru a lua legatura cu prietenii.

Daca vrei sa-ti pastrezi minutele pe care nu le-ai vorbit luna trecuta, nu trebuie sa faci mare lucru, doar nu lasa optiunea sa expire si incarca cu o zi inainte. Eu asa fac tot timpul, cu o zi inainte de a-mi expira optiunea activata, imi incarc cartela cu 5 euro, dezactivez optiunea pe care o folosesc dupa care o activez iar. Aceasta metoda o folosesc de cateva luni bune si am ajuns sa am destule minute si destui MB pentru internet inca sa nu imi fac probleme atunci cand sun pe cineva sau cand vreau sa intru pe internet.

Cel mai bine ar fi sa faceti si voi la fel, nu are rost sa va pierdeti minutele. Daca esti in Orange Young ai inca un avantaj, vei primi tot timpul minute si sms-uri in retea nelimitate, chiar daca sunt sanse mici sa termini minutele pe care le ai luna de luna, este posibil sa ramai fara mesaje, daca iti place sa vorbesti mai mult.

Sper ca ti-a fost de folos articolul si ai inteles ce trebuie sa faci pentru a-ti pastra minutele nefolosite luna trecuta.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

4 Responses to Cum sa-ti pastrezi minutele nefolosite luna trecuta

  1. Gabriela says:

    Iti reactivezi optiunea in aceeasi zi cand o dezactivezi? Sau urmatoarea zi?

  2. Irina says:

    dar daca o dezactivezi si activezi o alta optiune?se cumuleaza resursele ramase?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *