De ce ar trebui sa ai aer conditionat la vara

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Avand in vedere ca vine vara cu siguranta vei avea nevoie de ceva care sa te racoreasca, cum ar fi un aer conditionat 12000 BTU cu inverter. Motivele instalarii unui aer conditionat sunt variate – permite racirea uneia sau mai multe incaperi din locuinta pe timp de vara sau incalzirea acestora pe timp de iarna. Se gasesc actualmente pe piata aparate de aer conditionat pentru toate buzunarele, in functie de producator si de dotarile cu care vine. Multi considera aparatul de aer conditionat un moft insa realitatea este cu totul alta: pe timp de vara devine o adevarata necesitate tinand de temperaturile inregistrate in tara noastra ce depasesc lejer 35 de grade in luna iulie de exemplu.

In momentul achizitionarii unui aparat de aer conditionat trebuie sa ai in vedere anumite aspecte. Alegerea unui astfel de aparat nu este o sarcina usoara avand in vedere multitudinea de marci si modele disponibile pe piata. Spre exemplu, cati dintre voi au auzit de marca Nordstar? Prin urmare, in momentul in care ai decis sa alegi un aparat de aer conditionat nordstar trebuie sa alegi cu grija capacitatea echipamentului, aceasta fiind exprimata in BTU referindu-se la puterea de racire a aparatului de aer conditionat. Noi iti recomandam sa alegi un aer conditionat Nordstar 12000 BTU daca vrei sa il instalezi in sufragerie. Prin urmare, Nordstar 12000 BTU este ideal pentru locuinta ta. Trebuie sa stii ca toate modelele existente actualmente pe piata vin cu tehnologia inverter, prin urmare trebuie sa te asiguri ca vei alege un nordstar inverter ramanand la aceeasi marca despre care discutam mai sus.

Principalul avantaj cu care vine un aparat de aer conditionat este confortul. Prin simpla apasare a unui buton de telecomanda vei beneficia de temperatura dorita pe timp de vara. In doar cateva minute vei beneficia de o temperatura deosebit de placuta, o temperatura care se mentine la un nivel acceptabil mai multe ore.

In plus, aerul conditionat are capacitatea de a controla si regla nivelul de umiditate din aer ceea ce inseamna ca disconfortul provocat de un aer mult prea umed este inlaturat in mod eficient.

In general, un aparat de aer conditionat este silentios. Deoarece functioneaza de cele mai multe ori cu ferestrele locuintei inchise, permit izolarea fonica a locuintei. Prin urmare, beneficiem de un nivel optim de zgomot, galagia de afara nu mai constituie o problema.

Casa care beneficiaza de un aer conditionat va avea ferestrele inchise pe timp de zi cee ce inseamna mai putini tantari si muste. Asigura-te de faptul ca filtrul este curatat in mod frecvent pentru a evita problemele.

Aparatele de aer conditionat mono split sunt foare populare si chiar merita atentia noastra, atunci cand avem nevoie de aer mai racoros.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *