De ce ar trebui sa folosesti un aparat pentru perdea de aer?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca ai un restaurant, un bar sau orice alt fel de local, ar trebui sa te gasesti la folosirea unui aparat care produce o perdea de aer, pentru usa de intrare. Clientii sunt foarte deranjati de insectele care patrund intr-un local, asa ca trebuie sa te gandesti la o modalitate de a le respinge, de a le impiedica sa intre in localul pe care il administrezi.

O idee foarte buna este sa alegi o perdea de aer potrivita, fiindca asa vei scapa rapid si eficient de aceasta problema. Chiar daca tii usa inchisa, insectele vor intra imediat ce intra si un client, deci nu este o rezolvare prea buna. O alta problema pe care o poti rezolva cu o perdea de aer, este temperatura. Avand in vedere ca vine iarna si va fi destul de frig afara, foarte multi vor cauta un loc calduros pentru a a bea o cafea, deci trebuie sa oferi o temperatura relaxanta.

Daca usa sta mai mereu deschisa, cu siguranta nu vei reusi sa mentii o temperatura ridicata in local, deci ai nevoie de ceva care sa te ajute. O perdea de aer va impiedica aerul rece de afara sa intre in inauntru, deci vei rezolva si aceasta problema?

Cum functioneaza o perdea de aer?

Poate ca sunt multi care nu stiu cum functioneaza o perdea de aer, asa ca vreau sa va ofer cateva explicatii. Acest aparat produce un curent de aer cald de-a lungul usii si astfel cele 2 medii sunt separate. Folosind un astfel de aparat, poti sta tot timpul cu usa deschisa fara sa iti faci probleme cu temperatura sau cu insectele.

Am pus mai jos o imagine din care vei intelege foarte usor cum functioneaza.

perdea de aer

 

In concluzie, iti recomand sa alegi o perdea de aer, mai ales pentru ca vine sezonul rece. Cu siguranta este o investitie foarte mult, clientii si angajatii se vor simti mult mai bine.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *