De ce vreau sa vizitez Londra

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Londra este un oras frumos, stim cu totii asta, fiind capitala Marii Britanie, o tara importanta din Europa. Sunt multe obiective turistice care pot fi vizitate in Londra, asa ca o vacanta in capitala Marii Britanie sunt sigur ca ar fi una fericita. Din aceasta cauza, mi-am luat bilet spre Londra de la Aerolines pentru a merge in vacanta de iarna si sa petrec acolo ceva timp, distrandu-ma si vizitand cele mai importante puncte ale orasului.

Am stat putin timp pana sa ma gandesc ce companie sa aleg pentru a cumpara biletul de avion, fiindca preturile erau diferite si gaseai peste tot oferte bune si atragatoare. M-am gandit sa caut cea mai buna oferta si sa o aleg, asa ca am intrat pe mai multe siteuri de unde puteai cumpara bilete de avion si le-am consultat ofertele. Pana la urma am ajuns sa cumpar de la Aerolines, pentru ca ofera bilete de avion spre Londra la cele mai bune preturi.

Ce poti vizita in Londra?

london-eye

1. Roata din Londra este un important obiectiv turistic pentru toti cei care vin sa viziteze acest oras. Se mai numeste si ochiul Londrei, pentru ca este un punct din care poti vedea o parte parte din oras. A fost construita pe malul de sud a raului Tamisa cu ocazia celebrarii unui nou mileniu. Are o inaltime de 135 metri si este vizitata  de majoritatea turistilor care vin in zona.

big ben

2. Big Ben este deja un obiectiv turistic cunoscut in toata lumea, fiind destinatia principala a turistilor care aleg Londra pentru vacanta lor. Big Ben este cel mai mare ceas cu clopot si patru fete din lume, iar ca inaltime este pe locul 3. Ceasul de pe Big Ben functioneaza inca din 31 mai 1859.

British_museum_entrance

3.  British Museum este cunoscut ca fiind unul dintre  cele mai vechi si mai importante muzee din toata lumea. A fost primul muzeu deschis publicului din lume, fiind inaugurat in anul 1753. Cu un numar de 94 de galerii, reuseste sa atraga multi turisti in fiecare an.

In concluzie, Londra este un oras demn de vizitat, asa ca ar fi o idee buna sa-ti faci o vacanta in capitala Marii Britanie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *