De unde cumperi biciclete second hand?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
Biciclete second hand Bikearena

Biciclete second hand Bikearena

Daca iti doresti o bicicleta buna este posibil sa nu dispui de banii necesari pentru a o cumpara. Bicicletele bune, cursierele sau cele pentru downhill costa o multime de bani si nu prea isi permit toti sa le cumpere, motiv pentru care ar trebui sa va ganditi si la o bicicleta second hand, chiar daca a mai fost folosita daca va uitati bine la ea si o analizati puteti face o alegere buna.

Sunt multi care isi doresti bicicleta mai bune si mai noi, iar pe cele vechi pe scot la vanzare. Cei care sunt pasionati de ciclism au biciclete bine intretinute, iar piesele sunt de calitate, pentru ca fiecare doreste o bicicleta care sa mearga cat mai bine. Preturile bicicletelor second hand este destul de mic, asa ca poti obtine o bicicleta buna cu mai putini bani si te poti bucura de pasiunea ta in continuare.

Mersul se bicicleta este un sport sanatos si ar trebui sa-l practici cat mai des. Aici ai mai multe detalii despre asta, un articol foarte bine scris despre mersul pe bicicleta in oras. Eu aveam o vreme cand ma plimbam zilnic cu bicicleta si incercam sa fac cat mai multi kilometri, dar in ultima perioada am renuntat la asta.

Mi-as dori mult o cursiera, dar preturile lor sunt destul de mari si nu prea imi permit. Totusi, probabil imi voi cumpara o bicicleta second hand, o cursiera bine intretinuta sigur isi va face treaba si ma voi putea plimba din nou ca inainte, sa merg cat mai multi kilometri pe zi si poate pe viitor sa fac si excursii cu bicicleta. Asta mi-as dori, dar imi este putin cam greu, fiindca am unele probleme de sanatate care nu prea imi permit sa merg mult pe bicicleta, dar asta nu inseamna ca nu voi incerca.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *