De unde inchiriezi o masina in Bucuresti?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Se intampla uneori sa avem nevoie de o masina in capitala tarii, iar daca nu sunteti veniti intr-un oras strain cu masina personala, cel mai bine ar fi sa inchiriezi una. Deseori, cei care vin din strainatate aleg sa calatoreasca cu avionul, asa ca de multe ori au nevoie de o masina pentru a se deplasa mai usor. Sa vii cu masina dintr-o tara straina nu este tot timpul cea mai buna varianta, mai ales daca vrei sa ajungi odihnit si cat mai repede. Poti inchiria cu usurinta o masina daca ai nevoie de un mijloc de transport personal si nu vrei sa le alegi pe cele publice.

Inchirierea unei masini nu este chiar atat de scumpa, depinde de marca masinii si perioada pentru care ai nevoie. In general, cu 20 de euro pe zi poti sa gasesti o masina foarte buna, asta daca ai nevoie doar pentru cateva zile. Daca doresti sa o inchiriezi pe o perioada mai lunga, vei obtine un pret mult mai mic.

Sunt multe firme de unde poti inchiria o masina, pentru a gasi una potrivita pentru tine, poti da un simplu search pe Google dupa expresia “rent a car Bucuresti” si cu siguranta vei gasi o companie care sa se potriveasca cu cerintele tale.

Atunci cand vrei sa inchiriezi o masina, fii sigur ca alegi una care sa functioneze bine si sa aiba un consum cat mai mic. Nu cred ca are rost sa platesti prea mult bani pentru combustibil, mai ales daca ne gandim la preturile mari.

Firmele de inchirieri auto ofera, de cele mai multe ori, un discount destul de mare daca ai nevoie de masina mai multe zile. Sunt persoane care pleaca in excursie in tara cu o masina inchiriata, pentru ca vin cu avionul si doresc sa aiba o masina atunci cand se duc in concediu in tara.

In concluzie, daca ai nevoie de o masina in Bucuresti si nu vrei sa vii cu masina personala din strainatate, cel mai bine alegi sa inchiriezi una de la o companie din acest domeniu.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

2 Responses to De unde inchiriezi o masina in Bucuresti?

  1. La cat de multe firme de profil exista in capitala, cu siguranta se gasesc usor ofertele speciale.

  2. Adrian says:

    Cu o simpla cautare pe net gasim o multime de firme de rent a car si noi o alegem pe cea care ne convine cel mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *