De unde inveti online?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cursurile online au inceput sa fie tot mai folosite de tot mai multi tineri care vor sa invete lucruri folositoare pentru ei. In general cursurile online sunt folosite de cei care vor sa invete lucruri despre calculator, cum ar fi un limbaj de programare sau cum sa folosesti un anumite sistem de operare.

Din fericire, exista cateva siteuri mari care ne ofera cursuri online, siteuri care au o gama larga de cursuri, asa ca poti invata destule lucruri cu ajutorul lor. Pana acum nu prea am frecventat astfel de siteuri, dar am aruncat o mica privire pentru a vedea despre ce este vorba, modul de invatare si daca ofera informatii utile.

Pot sa spun ca unele cursuri sunt foarte bine structurate, in special cele care trebuie cumparate.

Cei care vorba invete chiar si atunci cand nu sunt in fata calculatorului pot folosi aplicatua Udemy, pentru Android si iOS, o aplicatie care iti ofera acces la cursurile de pe siteul Udemy, un mare site unde gasesti cursuri din aproape toate domeniile. Ele pot fi accesate si offline, atunci cand nu ai acces la internet, iar acest lucru este foarte folositor pentru cei care calatoresc mult.

Cursurile sunt in engleza, dar nu cred ca este o problema, majoritatea tinerilor se descurca destul de bine cu engleza. Daca nu, poti accesa cursurile de engleza pe care le gasesti pe Udemy.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *