Despre fabrica de incaltaminte Clujana

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cu totii ne ingramadim sa cumparam haine si incaltaminte de la alte companii cunoscute din strainatate, fara sa dam o sansa si produselor romanesti. Poate ca multi dintre noi nici nu stiu foarte mult companii din tara noastra care produse incaltaminte si imbracaminte de calitate. Produsele romanesti nu sunt apreciate doar in tara, au un mare succes si in strainatate, din acest motiv ar trebui sa ne gandim la cea ce cumparam, am putea gasi ceva de calitate superioara fabricat chiar la noi in tara.

Clujana este o companie care produce incaltaminte din Cluj Napoca. Cu o istorie de peste 100 de ani, este o companie care a ajuns sa-si exporte produsele in tari ca Franta, Germania, Italia sau Rusia. De-a lungul timpului, fabrica a avut mai multe nume, la inceput fiind denumita Fabrica de Piele – Fratii Renner & Co.
Anul 2013 a fost terminat de fabrica Clujana cu aproape 400 de angajati, locuri de munca binevenite pentru locuitorii zonei.
Dupa ce o perioada fabrica nu a avut o situatie prea buna, a reusit sa isi revina, acum producand si incaltaminte mai scumpa pentru cei care au nevoie de ceva mai pretentios. Astfel, produsele Clujana au un public tinta mai larg, motiv pentru care situatia companiei s-a imbunatatit. Cei care au nevoie de pantofi mai speciali, pot sa faca o comanda personalizata, pentru a primi un model care sa il multumeasca. Preturile pe care le practica sunt in general intre 120 lei si 300 lei, cea ce inseamna ca preturile sunt mult mai mici decat multe produse la care avem acces in zilele noastre.
Foarte important este faptul ca fabrica are capital romanesc si cumparandu-le produsele sustinem economia tarii noastre, un aspect la care ar trebui sa ne gandim mai des, daca ne dorim o tara care sa prospere.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *