Despre rulote

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

rulota

Nu am avut ocazia sa vad interiorul unei rulote in realitate, pana acum, dar aceste case pe 4 roti mi se par cea mai buna idee daca vrei sa calatoresti in lumea intreaga. Sunt multi care dupa o anumita varsta, in general atunci cand ajung la pensie, ar prefera sa isi cumpere o rulota si sa plece sa viziteze lumea. Cu pensia pe care o primesc lunar isi pot acoperi cheltuielile calatoriei si vor duce o viata frumoasa. Mie mi-ar placea de pe acum sa am aceasta ocazie, sa am o rulota si sa pot calatori cat mai mult, avand “casa” cu mine si tot ce am nevoie pentru a duce o viata decenta.

O rulota iti poate asigura o viata placuta, avand acolo tot ce iti trebuie. Chiar daca spatiul este mici si toate sunt ingramadite, ai la dispozitie o mica bucatarie, o bate si paturi pentru a dormi. Curentul electric nu va lipsi si veti putea folosi laptopul cat si alte gadgeturi oricand aveti nevoie.

Pretul unei rulote mai noi, care sa aiba toate cele necesare, trece lejer peste 100.000 de euro, dar daca doriti una second hand si nu aveti banii necesari pentru a cumpara una moderna, daca aveti cateva mii de euro va puteti cumpara o rulota perfecta pentru vacantalele voastre.

Dupa parerea mea, este o buna idee sa ai o rulota pentru a calatorie, cazarea fiind asigurata vei avea din start un mod de a economisi bani. Te poti opri oriunde, atat timp cat de poti asigura ca nu va incerca nimeni sa fure ceva pe timpul noptii.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *