Despre serialul Lost

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

lost

Un serial interesant, care mi-a placut mult si pe care vi-l recomand si voua. Am termina serialul Lost, am reusit sa vad toate cele 118 episoade, chiar daca a durat ceva mai mult timp de cat ma asteptam. Serialul chiar mi-a placut, a fost interesant si tot timpul m-am uitat cu placere la fiecare episod. Consider asta un succes, atunci cand urmaresti fiecare episod cu placere, asa ar trebui sa fie toate serialele.

Pe IMDB are nota 8,6 si sunt multe pareri bune despre acest serial. Are 6 sezoane si a inceput in 2004, iar ultimul episod a aparut in 2010. Este un serial lung, avand 118 episoade va dura ceva timp pana il veti termina, daca va hotarati sa-l urmariti.

Incepe cu un grup de oameni care s-au prabusit pe o insula care parea pustie. Cu timpul se dovedeste ca lucrurile nu stateau chiar, mai ales dupa ce au observat ca nu vine nimeni sa ii salveze. Si-au luat gandul de la echipa de salvare si au inceput sa isi creeze conditii de viata. Lucrurile s-au complicat si au devenit mai interesant. Serialul este destul de complex, daca nu esti atent si detalii nu vei intelege toate lucrurile care se intampla.

Daca vreti sa incepeti sa urmariti un serial interesant, Lost este alegerea perfecta, dupa parerea mea.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *