Despre verighetele de aniversare

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Celebrarea aniversarilor este unul dintre momentele animate ale casniciei, datorita asteptarii si anticiparii legate de cadourile aniversare. Verighetele de aniversare sunt o alegere populara de cadouri si sunt potrivite oricarei aniversari sau ocazii, in oricare dintre ani.

Atunci cand sunteti in cautarea unui astfel de cadou poate veti avea cateva intrebari despre cum trebuia sa il purtati in comparatie cu celelalte bijuterii (verigheta de nunta si inelul de logodna). Din fericire, in zilele noastre nu exista doar un singur mod corect, ci aveti la dispozitie mai multe optiuni din care puteti alege. Daca faceti cumparaturi impreuna cu partenerul dumneavoastra asigurati-va ca ati discutat toate aceste optiuni.

Diamantele sunt de departe cea mai populara alegere pentru inelele aniversare, dar poate veti dori sa optati pentru pietre pretioase colorate care au o semnificatie speciala pentru dumneavoastra. O idee pentru care multe cupluri opteaza este aceea ca sotia sa inlocuiasca banda de nunta cu cea care marcheaza aniversarea casatoriei. Daca purtati un model de verighete simple , ar fi placut sa le schimbati cu unele cu diamante. O alta alegere populara este inelul eternitatii: o simple banda cu diamante si/sau alte pietre incrustrate de jur imprejur.

Daca adaugati o verigheta aniversara colectiei de bijuterii, aveti cateva optiuni ale modului in care o puteti purta. In primul rand, aceasta poate fi asortata cu inelul de logodna si/sau cu banda de nunta. Puteti fie coordona diamantele cu cele de la inelul de logodna , fie puteti alege pietrele pretioase colorate pe care le iubiti. Daca purtati inelul cu diamant doar la ocazii speciale, o banda de nunta va arata de asemenea grozav langa una aniversara, pentru tinuta de zi cu zi. Puteti, de asemenea purta pe cea aniversara pe mana cealalta, fie singura sau completand un alt inel. Spre deosebire de cele de nunta si de inelul de logodna, verighetele aniversare pot fi purtate pe oricare dintre degete.

Inelul de aniversare nu trebuie sa il inlocuiasca pe cel de nunta, decat daca va doriti acest lucru. Daca tineti la bijuteriile de nunta si la cele aniversare deopotriva, purtati-le impreuna. Pentru maximum de versatilitate este bine sa va asigurati ca toate aceste bijuterii se potrivesc din punct de vedere al metalului, culorii si stilului, astfel incat sa le puteti purta atat impreuna, cat si separat.

Pentru individualizarea cadourilor aniversare personalizati-le cu o inscriptie de felicitare sau una romantica care va flata si va uimi cu siguranta partenerul.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *