Dracula Untold

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca tot sunt la Iasi si am cinemaul la 5 minute de mine, m-am hotarat sa ma duc sa ma uit la un film, oricum nu mai vazusem unul la cinema de mult timp. M-am uitat la Dracula Untold, la recomandarea unui prieten si pot sa spun ca a fost o alegere buna, chiar daca la inceput nu vroiam sa ma uit la el, neparand foarte interesant dupa afisul prezentat acolo.

Pana la urma m-am gandit sa il urmaresc si povestea este despre Vlad Tepes, numit si Dracula, dupa cum bine stim cu totii. Filmul este nou, abia a fost lansat la noi in tara, pe 3 octombrie 2014.

Filmul este bun, chiar daca pe IMDB are nota 5,9 mie mi-a placut mult si consider ca trebuie vazut. Este vorba de Vlad Tepes care face un pact cu fortele raului pentru a reusi sa ii invinga pe turci. Pana la urma isi da seama ca nu a fost cea mai buna decizie si nu reuseste sa scape de blestemul pe care l-a primit.

Sfarsitul este slab, dupa parerea mea, dar restul filmului compenseaza asta si per total in consider un film bun, plin de actiune si suspans.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *