Dream Theater canta la Romexpo pe 28 iulie

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cunoscuta trupa de metal progresiv, Dream Theater, va sustine un concert in tara noastra. Pe 28 iulie, fanii trupei ii pot vedea live, intr-un show de zile mari, cum acestia stiu sa faca. Avand o experienta de peste 30 de ani in muzica au reusit de fiecare data sa impresioneze publicul cu piesele lor bine gandite.

Concertele lor live s-au transformat in adevarate showuri care impresioneaza tot timpul fanii, veniti de departe pentru a-i vedea pe artistii lor preferati.

Trupa Dream Theater ai in prezent 12 albume scoase pe piata, albume de succes lansate din 1985 pana acum. Trupa a luat fiinta cand 3 stundeti s-au gandit sa se apuce de cantat, iar de atunci pana acum au trecut aproape 30 de ani, dar trupa tot este una cunoscuta si reuseste atraga o multime de fani la concertele lor.

Pretul biletelor pentru 28 iulie nu sunt foarte mari, dar asta depinde de locul unde vei sta. Biletele de la Normal Circle costa 140 ron, cele de la Golden 220, iar daca vrei sa stai in tribuna va trebui sa platesti 460 de ron.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *