Dumb & Dumber – o comedie reusita

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Filmele sunt o buna modalitate de a te distra atunci cand esti plictisitor sau obosit dupa mai multe ore de munca. Fiecare dintre noi care nevoie uneori de o comedie buna care sa ii ajute sa isi recapete buna dispozitie, iar din acest motiv ar trebui sa alegem comedii reusite, fie ca sunt vechi sau nu.

In acest articol voi vorbi despre filmul Dumb & Dumber, un film care are 20 de ani, aparand in 1994. Chiar daca este un film vechi si unii vor considera ca nu ii poate amuza, unele filme vechi nefiind chiar atat de reusite, acesta este un film bun  care merita urmarit. Pe IMDB are nota 7,3 si pana acum a reusit sa aduna zambetul pe fetele a multor adolescenti care aveau nevoie de putina comedie.

In film este vorba de aventura unor 2 prietenii care s-au hotarat sa plece intr-o calatorie spre Aspen, tocmai din Providence, Rhode Island. Calatoria nu s-a dovedit una prea frumoasa, avand o gramada de intamplari, atat bune cat si rele. Filmul este interesant si amuzant, asa ca eu va recomand sa-l urmariti, merita.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *