Evenimente la care poti participa in vara

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Vara este fara indoiala cea mai buna perioada in care poti profta din plin de cele mai frumoase evenimente precum concerte, festivaluri, targuri, expozitii… dar in acest an nu ar trebui sa te limitezi doar la Bucuresti, ci ar trebui sa te distrezi in intreaga Europa. Care sunt cele mai frumoase evenimente la care poti participa?

Festivalurile de muzica sunt insa fara doar si poate cele mai frumoase evenimente care iti vor ritma vara. Care sunt cele mai bune idei?

Incepem recomandarile cu deja cel mai celebru festival din Romania, din Cluj- Napoca, mai precis, care va avea loc intre 3-6 august. Este vorba despre Untold, cel mai mare rendez-vous electro la care poti participa. Un festival care se afla in acest an la doar a treia editie dar care va reuni peste 300 000 de petrecareti. In program- Afrojack, Armin Van Buuren sau Hardwell.

In Romania are loc intre 2-11 iunie si Festivalul TIFF, Festivalul International de Film Transilvania, adica. Sa nu uitam nici de Electric Castle, un festival care va avea loc in perioada 12-16 iulie pe domeniul Castelului Banffy. Te vei delecta aici cu cei mai celebri artisti precum: Paul van Dyk, Franz Ferdinand Live!, Nero, Zedd, Noisia, A-Trak, Dixon, DJ Sneak, Âme, Metrik, Etherwood, SOOM T, Axel Thesleff,  Crazy P si Architecs.

Festivalul de la Sziget este un alt festival must see in apropiere de Romania. Festivalul de la Sziget, unul din cele mai mari festivaluri de muzica din Europa atrage in fiecare an pe Insula Obuda o multime de petrecareti, peste o mie. Anul acesta, festivalul care implineste deja 25 de ani va reuni pe scena sa intre 9 si 16 august artisti precum Macklemore & Ryan Lewis, Birdy, Biffy Clyro, Bad religion sau Breaking Benjamin!

In Serbia va avea loc Exit Festival, care a fost ales cel mai bun festival european. Intr-un cadru magnific asigurat de o fortareata, in mjilocul Balcanilor vor canta artisti precum Paul Kalkbrenner, Alan Walker, Jake Bugg sau Recondite.

Festivalul Meadows in the Mountains din Bulgaria nu seamana cu niciun alt festival de muzica din lume. Se tine in inima muntilor, la frontiera cu Grecia. Cu siguranta ca vei simti ca faci parte dintr-un alt univers cand vei asculta artisti precum Ghost, Cashmere, Commix sau KMLN.

In Spania, va avea loc festivalul FIB, de la Benicassim, unde muzica pop, electro sau hip hop se va imbina de minune cu teatrul sau cu cinematografia.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *